Πορτοκάλογλου για Λαυρέντη Μαχαιρίτσα: Μα η φιλία είναι φιλία, θέλει παιχνίδι και ταξίδι κι αλητεία

featured image

Ένας χρόνος χωρίς τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα συμπληρώθηκε χθες και κανείς δεν τον ξέχασε. Συνάδελφοι και φίλοι του έστειλαν τα δικά τους συγκινητικά μηνύματα, ανάμεσά τους και ο Νίκος Πορτοκάλογλου.

Οι δυο τους εκτός από συνάδελφοι, υπήρξαν και καλοί φίλοι με τον Πορτοκάλογλου να ανεβάζει στο λογαριασμό του στο Instagram ένα συγκινητικό μήνυμα.

«Μα η φιλία είναι φιλία, θέλει παιχνίδι και ταξίδι κι αλητεία. Ναι η φιλία είναι φιλία, θέλει ξενύχτι κι αμπελοφιλοσοφία, θέλει τέχνη και θυσία, καυγάδες, μπελάδες και παιδικά αστεία… Πάει κιόλας ένας χρόνος χωρίς τον Λαυρέντη μας. Ένα σπουδαίο τραγουδοποιό, έναν απλό, ντόμπρο και παθιασμένο άνθρωπο. Είμαστε τυχεροί που έζησε ανάμεσα μας και για την τεράστια κληρονομιά που μας άφησε.


Ευχαριστούμε φίλε… @lavrentis_machairitsas», έγραψε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Μα η φιλία ειναι φιλία θέλει παιχνίδι και ταξίδι κι αλητεία Ναι η φιλία ειναι φιλία θέλει ξενύχτι κι αμπελοφιλοσοφία θέλει τέχνη και θυσία καυγάδες, μπελάδες και παιδικά αστεία… Πάει κιόλας ένας χρόνος χωρίς τον Λαυρέντη μας. Ένα σπουδαίο τραγουδοποιό, έναν απλό, ντόμπρο και παθιασμένο άνθρωπο. Είμαστε τυχεροί που έζησε ανάμεσα μας και για την τεράστια κληρονομιά που μας άφησε. Ευχαριστούμε φίλε… @lavrentis_machairitsas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Portokaloglou (@nikosportokaloglou) στις 9 Σεπ, 2020 στις 1:14 πμ PDT

Πηγή: www.newsbeast.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.