Blanco Brown: Στην εντατική ο 35χρονος τραγουδιστής μετά από σοβαρό τροχαίο

featured image

Σοκ έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό κόσμο της Αμερικής η είδηση πως ο Blanco Brown νοσηλεύεται στην εντατική, μετά από σοβαρό τροχαίο που είχε το βράδυ της Δευτέρας. Ο γνωστός τραγουδιστής της Κάντρι, ο οποίος γνώρισε μεγάλη επιτυχία με το «The Git Up», είχε μία μετωπική σύγκρουση κοντά στο σπίτι του στην Ατλάντα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά, σύμφωνα με τους εκπροσώπους του και όπως μετέδωσε το Fox News.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο 35χρονος τραγουδιστής μεταφέρθηκε στο τοπικό νοσοκομείο όπου υπεβλήθη σε 12ωρη επέμβαση ώστε να ελεγχθούν τα τραύματά του. Αναμένεται να υποβληθεί σε περισσότερες επεμβάσεις ενώ νοσηλεύεται στην Εντατική.


Ο Brown ήταν υποψήφιος για Grammy, ενώ το τραγούδι του «The Git Up» έφτασε Νο 1 στα Billboard Hot Country Songs για 12 εβδομάδες και ήταν κορυφαίο στις ψηφιακές πωλήσεις ως τραγούδι κάντρι στις ΗΠΑ για 13 εβδομάδες.

Επίσης, ο ίδιος ανακηρύχθηκε ως ο No. 1 νέος κάντρι καλλιτέχνης για το 2019 και ένας από τους 7 καλύτερους καλλιτέχνες στη σκηνή το 2019.

Πηγή: www.newsbeast.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.