“Big Brother” – Κόντρα Μικρούτσικου με Σκαϊ για τον Κρητικό. Τι συμβαίνει;

featured image

Την τελευταία στιγμή θα στηθεί κυριολεκτικά η «σκαλέτα» στο αποψινό live του «Big Brother».

Στον ΣΚΑΪ επικρατεί μεγάλος εκνευρισμός αλλά και για αγωνία για το πως θα υποδεχθεί το πρόγραμμα το τηλεοπτικό κοινό. Από τη μια τα νούμερα τηλεθέασης έχουν σταθεροποιηθεί από την άλλη υπάρχουν στο Φάληρο «2 γραμμές» για το πως πρέπει να αναφερθεί στον «αέρα» η εκδίωξη του Αντώνη Αλεξανδρίδη μετά το απαράδεκτο και χυδαίο σχόλιο που έκανε για τις γυναίκες και τον οδηγήσε εκτός σπιτιού του «Μεγάλου Αδελφού».


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ – Βαγγέλης Νοΐδης – Αυτός ήταν ο αστυνομικός που σκοτώθηκε στην Παραλιακή

Η μία λέει πως δεν πρέπει να γίνει καμία αναφορά στον Κρητικό η άλλη πως το κανάλι με τη συνδρομή του Χάρη Βαρθακούρη αλλά κυρίως του Ανδρέα Μικρούτσικου να δώσει και on air τις εξηγήσεις που χρειάζονται για το περιστατικό.


Και κάπου εκεί εμπλέκεται και ο ίδιος ο παίκτης που έχει ζητήσει από τον δικηγόρο του αποκατάσταση του ονόματός του τουλάχιστον όσον αφορά στο κομμάτι του βίντεο και των λεγομένων του το οποίο φυσικά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να προβληθεί στον τηλεοπτικό «αέρα».

Κατά τ’ άλλα ένας εκ των Μακρίδη, Άννας Μαρίας και Βασιλικής Χάνου θα δει την πόρτα της εξόδου. Στο τέλος του Live, ο Χάρης Βαρθακούρης αναμένεται να ανακοινώσει την επανέναρξη του “LiveStreaming” κάτι για το οποίο έλαβαν χώρα σειρά απο συσκέψεις μέσα στην εβδομάδα. Τι θα γίνει; Επιτέλους αποφάσισαν να δώσουν κάποια χρήματα προκειμένου να προσληφθούν τρείς δημοσιογράφοι που θα ελέγχουν το προϊόν και στην ουσία θα βγαίνει στον «αέρα» με 20’ λεπτά διαφορά-καθυστέρηση απ’ όσα συμβαίνουν σε πραγματικό χρόνο ώστε να μην υπάρξουν νέα παρατράγουδα.

[/expander_maker]




[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.