«Big Brother» – Σοκ με την γκέϊ εξομολόγηση «Βάλτε μου κάνα καυλ…για να γουστάρω»

featured image

Μεγάλος χαμός στο «Big Brother» τα ξημερώματα. Η Ραϊσα συζητούσε με τον Τζέϊ, την Άννα Μαρία και τον Νικόλα για την έλξη της με τον Χρήστο Βαρουξή.

Χωρίς βέβαια να γνωρίζει πως αυτός εναλλάσεται με τον δίδυμο αδελφό του Παναγιώτη. Και η κοπέλα παραδέχθηκε πως νιώθει μια έλξη για τον Χρήστο – Παναγιώτη γιατί είναι ήρεμο παιδί.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ – Big Brother: Με το… καλησπέρα αποκαλυπτικά πλάνα – Χαμός στα social media (pics)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ – Σφαλιάρα στη Μαλέσκου η τηλεθέαση της Πρεμιέρας. Το 7άρι είναι κοντά

Είπε όμως πως της αρέσουν και ο Αντώνης και ο Γρηγόρης. Συμπέρασμα; Της αρέσουν όλοι οι κλαρινογαμπροί του ριάλιτι εγκλεισμού του ΣΚΑΪ. Εκεί λοιπόν παρενέβη ο Νικόλας. «Βάλτε μου κάνα καυλ…κι να γουστάρω, βάλτε μου να γίνει μακελειό» ανέφερε ο παίκτης αναφερόμενος στην παραγωγή εννοώντας φυσικά κάποιο άτομο του ίδιου φύλου καθώς ο παίκτης έχει δηλώσει ανοιχτά τις σεξουαλικές του προτιμήσεις.

Οι συμπαίκτες του έμειναν φυσικά άναυδοι. Η Ραϊσα ολοκλήρωσε λίγο αργότερα τη συζήτηση για τις δικές της προτιμήσεις λέγοντας πως της αρέσει ο Χρήστος – Παναγιώτης αλλά δεν έχει ακόμη καταλήξει. Και προσέθεσε «Εδώ δεν είμαστε Power of Love. Όποιος παίξει βρώμικο παιχνίδι θα χάσει». Για ποιον χτυπούσε η καμπάνα; Θα μάθουμε σύντομα…

nassosblog.gr

[/expander_maker]




[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.