“Big Brother” – Τρέχουν σε Star και ΑΝΤ1 με το χθεσινό 38άρι του ριάλιτι

featured image

Σε λίγο θα σας έχω αναλυτικό ρεπορτάζ για την ανησυχία που έχει προκληθεί τόσο στο Star που ήταν πρώτο πέρσι στο κοινό 18-54 και πούλησε πολύ ακριβά το δευτερόλεπτό του για φέτος αλλά και στον Αντ1. Τα δυο μαγαζιά που έχουν ουσιαστικά έτοιμα τα όπλα τους απο την σεζόν που πέρασε για το “Late Prime time”. Και αναφέρομαι στις “Άγριες Μέλισσες” και το GNTM.

Η ανησυχία δεν είναι άλλη απο το 38% που έπιασε σε τέταρτο το πρώτο επεισόδιο του “Big Brother” επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά τα όσα γράφαμε απο την πρώτη στιγμή. Πώς το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου που οι επιτελείς του Σκαϊ επέλεξαν απο φόβο κυρίως να ξεκινήσουν το “Big Brother” το κοινό είναι ακόμη στις παραλίες. Το είδαμε άλλωστε την Κυριακή απο το ποσοστό των ανοικτών δεκτών. Τι άλλο γράφαμε; Ότι την εβδομάδα που θα παίζει μόνο του το ριάλιτι θα πάει πολύ καλά.



[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ – Big Brother: Με το… καλησπέρα αποκαλυπτικά πλάνα – Χαμός στα social media (pics)

Και επιβεβαιωθήκαμε μιας και το ποσοστό ανοικτών δεκτών χθές ήταν ανεβασμένο κατά 14% αλλά και τα νούμερα του “Big Brother” ήταν πολύ υψηλά επειδή δεν είχε κάτι άλλο να δείς.

Δείτε τι συνέβη χθές αναλυτικά:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ – Σφαλιάρα στη Μαλέσκου η τηλεθέαση της Πρεμιέρας. Το 7άρι είναι κοντά

[/expander_maker]




[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.