Γαλάτσι: 17χρονος θύμα ξυλοδαρμού από «συμμορία» τουλάχιστον 20 ανηλίκων

featured image

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Εφηβική βία: Πέρασαν μόλις λίγες μέρες από τον ξυλοδαρμό ενός 13χρονου κοριτσιού από τρεις 17χρονες στη Λαμία. Ακόμη ένα περιστατικό εφηβικής βίας δημοσιοποιήθηκε σήμερα και προκάλεσε σοκ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ένας 17χρονος από το Γαλάτσι έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού μέχρι λιποθυμίας.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Εφηβική βία: Δικογραφία για τους ανήλικους

Το περιστατικό έγινε το περασμένο Σάββατο 28 Αυγούστου στην πλατεία Αγίας Ειρήνης στο Γαλάτσι. Μετά από μέρες (κι αφού η οικογένεια αναγκάστηκε να πάει δυο φορές στο αστυνομικό τμήμα) ήδη εντοπίστηκαν οι 4 από τους ανήλικους. Εκείνοι αναγνωρίστηκαν από το παιδί και σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία.

Όπως ανέφερε στην αστυνομία η μητέρα του παιδιού, από την αναίτια επίθεση «Έχει πολλαπλά κατάγματα σε όλο το κεφάλι και στην κάτω γνάθο. Θα χρειαστεί χειρουργείο. Επιπλέον, έχει πολλαπλά γδαρσίματα και μώλωπες σε όλο το σώμα. Ο γιος μου έζησε από θαύμα», τόνισε σοκαρισμένη η γυναίκα. Άλλωστε είναι χαρακτηριστικές οι φωτογραφίες του 17χρονου. Οι μώλωπες είναι εμφανείς από το κεφάλι έως τα πλευρά του.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Εφηβική βία: Τι αναφέρει, η δικηγόρος της οικογένειας

Όπως σημειώνει η δικηγόρος της οικογένειας Κατερίνα Φραγκάκη «Είναι μια σκληρή εικοσαμελής συμμορία ανηλίκων. Δραστηριοποιείται στην περιοχή του Γαλατσίου και αποτελεί τον φόβο και τρόμο της περιοχής. Θύμα τους είναι ο ανήλικος δεκαεπτάχρονος που τον χτύπησαν με μεγάλη βιαιότητα. Τον χτύπησαν, με κλωτσιές και μπουνιές στο κεφάλι και στα πλευρά. Τον χτυπούσαν ανελέητα στο κεφάλι για 10 λεπτά. Σταμάτησαν μόνο μόλις κατάλαβαν ότι κάποιοι γονείς που τους αντιλήφθηκαν κάλεσαν την αστυνομία.

Το παιδί έχασε τις αισθήσεις τους από τη βιαιότητα των χτυπημάτων και τη βαριά σωματική βλάβη που υπέστη μάλιστα αν δεν ήξερε πως να καλύψει τα ζωτικά του σημεία, καθώς γνώριζε πολεμικές τέχνες, δεν θα ζούσε. Το παιδί θα υποβληθεί σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση στην κάτω γνάθο, καθώς έχει υποστεί βαριά βλάβη, ενώ ταυτόχρονα φέρει κακώσεις σε όλο του το σώμα».

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Σύμφωνα μάλιστα με την ίδια, «Οι ανήλικοι δράστες έχουν προβεί και σε άλλες εγκληματικές πράξεις, όπως ενημέρωσαν άλλοι γονείς τη μητέρα του θύματος αλλά και την Ασφάλεια Γαλατσίου. Ο αρχηγός της συμμορίας, όπως της ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, είναι ο φόβος και τρόμος της περιοχής, καθώς κυκλοφορεί με στιλέτο και χτυπά τα παιδιά. Οι τέσσερεις από τους είκοσι δράστες, ήδη έχουν αναγνωριστεί από το θύμα τους και έχει σχηματιστεί φάκελος ενώ η ασφάλεια συνεχίζει την έρεύνα για την ανεύρεση και των υπόλοιπων μελών της συμμορίας».

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Πηγή: www.enimerotiko.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.