Τζόυς Ευείδη: Η αποβολή που της στοίχισε, τα μπότοξ, το κόμπλεξ με τον εαυτό της και το πρόβλημα υγείας

featured image

Η Τζόυς Ευείδη γεννήθηκε στις  22 Οκτωβρίου του 1961στο Μόντρεαλ του Καναδά από γονείς Έλληνες μετανάστες και πέρασε εκεί τα παιδικά της χρόνια.

Γράφει η Έπη Τρίμη

Μετά την ενηλικίωσή της, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Υποκριτική στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου.

Click to Instagram !

View this post on Instagram

Η Μπουμπουλίνα του Κολοκωτρονιτσιου

A post shared by Τζόϋς Ευείδη (@joyceevidi) on Jan 18, 2020 at 11:35am PST

Προσωπική ζωή

Είμαι γύρω στα 7 χρόνια μόνη μου, έχω χάσει το λογαριασμό», είχε πει η Τζόυς Ευείδη σε συνέντευξή της. Σε παλαιότερη δε συνέντευξή της  η επιτυχημένη ηθοποιός μίλησε για το θέμα της υιοθεσίας, ομολογώντας πως αν και είχε σκεφτεί στο παρελθόν να κάνει ένα δικό της παιδάκι ή και να υιοθετήσει ένα, ωστόσο δεν υπήρξαν οι κατάλληλες συνθήκες στη σωστή στιγμή, που η ίδια ήταν σε μία σχέση η οποία την ενέπνεε για να γίνει το επόμενο βήμα. Η 55χρονη ηθοποιός αναφέρθηκε στην εν λόγω συνέντευξη και στην αποβολή που είχε σε εγκυμοσύνη, πριν από πολλά χρόνια, αλλά και στο πόσο της στοίχισε.

“Εχω κάνει μπότοξ φυσικά, αφού είμαι 82, γι’αυτό φαίνομαι έτσι”

Αυτό είπε η γνωστή ηθοποιός χαριτολογώντας, ενώ πρόσθεσε πως πλήττει να ασχολείται με τα της ομορφιάς και πως κάνει μόνο τα βασικά.Ο σκηνοθέτης έβαλε το χεράκι του για να κάνω μπότοξ στα τελευταία γυρίσματα του «Καφέ της Χαράς». Δεν ήθελα ποτέ να κάνω την ωραία, είναι θέμα καλαισθησίας του πλάνου. Δεν μου άρεσε ποτέ ο εαυτός μου, έχω κόμπλεξ, τον σιχαίνομαι. Είμαι βαθιά συμπλεγματικός άνθρωπος, δεν μπορώ τον εαυτό μου, τη φωνή μου, το πώς παίζω.

Επαγγελματική καριέρα

Η τηλεοπτική  καριέρα της Τζόυς Ευείδη ξεκίνησε το 1985, όπου συμμετείχε σε κάποιες σειρές της ΕΡΤ. Το 1987 πρωταγωνίστησε σε μια παραγωγή της Κρατικής Τηλεόρασης για παιδιά, με τίτλο Του Κουτιού τα Παραμύθια, μαζί με αξιόλογους ηθοποιούς, όπως η Έφη Παπαθεοδώρου, ο Τάσος Κωστής και ο Παύλος Χαϊκάλης. Την ίδια χρονιά έκανε ένα guest στο 9ο επεισόδιο της σειράς Το κανάλι της Βαγγελίτσας, συνολικής διάρκειας 13 επεισοδίων.

Το 1989, με την έναρξη της ιδιωτικής τηλεόρασης, έκανε μια σύντομη εμφάνιση στη σειρά Οι Αυθαίρετοι, ενώ ένα χρόνο αργότερα συμμετείχε σε μερικά επεισόδια της επιτυχημένης σειράς Οι Τρεις Χάριτες. Το διάστημα 1990 – 1992 είχε πρωταγωνιστικό ρόλο και στην κωμική σειρά του MEGA, Το ρετιρέ, το οποίο σημείωσε τεράστια επιτυχία. Τη σεζόν 1992 – 1993 πρωταγωνίστησε σε άλλη μια παραγωγή της ΕΡΤ, τη σειρά Εξ αδιαιρέτου, μαζί με τους Βάνα Παρθενιάδου, Αλέξανδρο Μυλωνά και Νίκο Αλεξίου. Η σειρά δεν είχε τα αναμενόμενα νούμερα τηλεθέασης και μπορεί να θεωρείται συχνά ότι ήταν μια σειρά «πρόγονος» του Κωνσταντίνου και Ελένης (το σενάριο υπέγραφε πάλι η Άννα Χατζησοφιά), δεν κατάφερε όμως να αγαπηθεί από τον κόσμο και πλέον, οι περισσότεροι θεωρούν το Κωνσταντίνου και Ελένης, μια από τις καλύτερες ελληνικές σειρές όλων των εποχών.

Η Τζόυς μάλιστα, είχε εμφανιστεί σε ένα επεισόδιο αυτής της σειράς (σε σενάριο των Ρώμα – Χατζησοφιά), ίσως διότι λίγα χρόνια πριν, από το 1993 έως το 1996, πρωταγωνιστούσε στην επίσης κορυφαία σειρά Οι Μεν Και Οι Δεν, μαζί με τον Χάρη Ρώμα, την Άννα Κουρή και τον Στέλιο Μάινα. Και αυτή η σειρά θεωρείται από τις καλύτερες στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης και μάλιστα έφτασε συνολικά τα 110 επεισόδια. Σημαντική δουλειά για την Τζόυς αποτέλεσε και το Το καφέ της Χαράς του 2003 – 2006.Λίγα χρόνια μετά συμμετείχε στο Μπρούσκο. Φέτος παίζει στον 4ο κύκλο του Καφέ της Χαράς.

Click to Instagram !


View this post on Instagram

Τα τρελλα μου αγορια

A post shared by Τζόϋς Ευείδη (@joyceevidi) on Jan 13, 2020 at 5:13am PST

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει στις φωνητικές της χορδές

«Δεν έχω κανένα δώρο από το Θεό για τη φωνή μου! Η φωνή μου είναι με πολλά προβλήματα» είχε παραδεχθεί σε συνέντευξή της η Τζόυς Ευείδη.

«Έτσι έγινε, όχι από το τσιγάρο, αλλά από την κακή χρήση και είναι χαλάρωση των χορδών. Δεν φτάνει η υπόλοιπη χαλάρωση έπρεπε και στις χορδές. Θέλει επέμβαση αυτό. Μου γράφουν διάφοροι στο Instagram, «τι έχει πάθει η φωνή σας, δεν προσέχετε», ντρέπομαι λίγο. Κάποια στιγμή θα αναγκαστώ, πολύ φοβάμαι, να το κάνω αν και γενικώς το χειρουργείο κοιτάω να το αποφύγω».

Click to Instagram !

View this post on Instagram

#bitches#mybabies#MyKoukounara#addoptdontshop #addoptdontbuy

A post shared by Τζόϋς Ευείδη (@joyceevidi) on Mar 15, 2019 at 7:03am PDT

Είμαι πάρα πολύ σκύλα, μπορεί να μη μου φαίνεται, στο θέατρο με λένε «Φράου»

Το «Καφέ της Χαράς» είναι ένα ομαδικό σπορ, είμαστε όλοι συγκροτημένοι και επαγγελματίες, δεν μπορώ αυτά τα «αγαπημένοι», ξερνάω. Ξερνάω με τα “καλά καμαρίνια”. Ξέρω παραστάσεις που έχουν παίξει μπουνιές και το αποτέλεσμα επί σκηνής ήταν τέλειο.

Click to Instagram !

View this post on Instagram

A post shared by to_Kafe_ths_haras (@to_kafe_ths_haras_ant1) on Jan 20, 2020 at 12:43pm PST

Φυσικά και έχω μαλώσει, δουλεύω πάρα πολλά χρόνια για να μην μου τύχει. Είμαι πάρα πολύ σκύλα, μπορεί να μη μου φαίνεται, στο θέατρο με λένε «Φράου». Δεν μου αρέσει καθόλου να γελάνε, δεν μου αρέσει ο χαβαλές, δεν μου αρέσει να έρχονται αδιάβαστοι, είχε πει για τους συναδέλφους της η Τζόυς Ευείδη.

Click to Instagram !

View this post on Instagram

#togetheragain

A post shared by Τζόϋς Ευείδη (@joyceevidi) on Nov 22, 2019 at 6:17am PST

Με τον Χάρη Ρώμα και την Άννα Χατζησοφιά έχουμε μεγάλο δέσιμο

«Όταν βρεθήκαμε για να κάνουμε την πρώτη ανάγνωση γίναμε κομμάτια. Και μόνο το γεγονός ότι 16 χρόνια μετά ζούμε όλοι… θρίαμβος», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Τζόυς Ευείδη.

«Με το Χάρη Ρώμα και την Άννα Χατζησοφιά έχουμε μεγάλο δέσιμο. Είναι και οι δυο τεράστιο κεφάλαιο της ζωής μου. Δουλεύω ακόμα σε ένα μεγάλο ποσοστό χάρη σε αυτούς», είχε τονίσει η Τζόυς Ευείδη, μιλώντας για τη συγκινητική επιστροφή του «Καφέ της Χαράς».

Η Τζόυς Ευείδη αποκάλυψε ότι τα γυρίσματα του «Καφέ της Χαράς» γίνονται με τα αυθεντικά πρώτα ντεκόρ και συνεχώς σε διαφορετικά μέρη, από την Καρυά Αργολίδας και τον Κουβαρά μέχρι τα Κιούρκα και το Κουκάκι.

«Αυτό που θέλω να πω είναι ότι το Καφέ της Χαράς από την πρώτη μέρα είναι ότι είναι μια σύγχρονη ηθογραφία», είπε η Τζόυς Ευείδη και συνέχισε έχοντας πει:

«Μεγάλοι συγγραφείς όπως ο Ρώμας, η Χατζησοφιά, ο Ρέππας, ο Παπαθανασίου, ο Ρήγας, ο Αποστόλου, ο Καπουτζίδης, ο Πετρόπουλος πετυχαίνουν να ρέει ο λόγος πολύ. Όταν μαθαίνεις ένα κείμενο πανεύκολα, σημαίνει ότι είναι καλογραμμένο».

 

Η αποκάλυψη για την πρόταση για φωτογράφιση στο Playboy

Η Τζόυς Ευείδη αποκάλυψε ότι της έχει γίνει πρόταση να ποζάρει στο Playboy:«Νόμιζα θα βγει ο Φερεντίνος όταν το άκουσα. Δεν μπήκα στη διαδικασία, εγώ ξεβράκωτη; Δεν πας καλά», είχε πει χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι το έχει κάνει, αλλά μόνο για τις ανάγκες ενός πολύ σοβαρού ρόλου.

 

Πηγή: www.enimerotiko.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.