Σταμάτης Γονίδης: Το δημόσιο ξέσπασμα για το κλείσιμο των νυχτερινών κέντρων

featured image

Την έντονη αντίδρασή του στην απόφαση της κυβέρνησης να κλείνουν και τα νυχτερινά κέντρα στις 12 τα μεσάνυχτα, στο πλαίσιο των μέτρων για τον κορονοϊό, εξέφρασε ο Σταμάτης Γονίδης. Ο γνωστός τραγουδιστής με ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Facebook εκφράζει σε έντονο ύφος την αντίθεσή του σε αυτή την απόφαση, καλώντας μεταξύ άλλων την κυβέρνηση να τους «αφήσει να πολεμήσουν αυτόν τον “εχθρό” και μετά τις 11 το βράδυ», ενώ αναρωτιέται «γιατί τέτοιο μένος για τον κλάδο».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σταμάτη Γονίδη:


«Από τους πρώτους που τήρησαν επιμελώς τα μέτρα κατά του κορονοϊού ήταν οι επιχειρηματίες των κέντρων διασκέδασης. Γιατί κύριοι της κυβέρνησης τόσο μένος κατά του κλάδου μας; Σε εμάς οι νέοι ήταν ασφαλείς με αποστάσεις. Γιατί κύριοι εσείς ανοίξατε τα σύνορα μας ενώ γνωρίζατε ότι θα αυξηθούν τα κρούσματα; Δεν γνωρίζετε ότι οι κλάδοι που εξυπηρετούν τον τουρισμό είναι Έλληνες εργαζόμενοι; Έχω την αίσθηση ότι μας τιμωρείτε για κάτι που δεν φταίμε…Αφήστε μας τουλάχιστον να «πολεμήσουμε» αυτόν τον αόρατο εχθρό και μετά τις 11 το βράδυ…Ναι στα μέτρα αφανισμού του κορονοϊού Όχι στα μέτρα αφανισμού του κλάδου εστίασης-διασκέδασης. Σταμάτης».

Από τους πρώτους που τήρησαν επιμελώς τα μέτρα κατα του κορονοϊού ήταν οι επιχείρηματιες των κέντρων διασκέδασης. Γιατί…

Δημοσιεύτηκε από STAMATIS GONIDIS στις Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2020

Πηγή: www.newsbeast.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.