Άνα ντε Άρμας: Το σέξι κορίτσι του Τζέιμς Μποντ που ερωτεύτηκε τρελά ο Μπεν Άφλεκ

featured image

Τους τελευταίους μήνες ο Μπεν Άφλεκ χαμογελά ξανά. Σε μία δύσκολη περίοδο για εκείνον κι ενώ είχε να δώσει τη δική του μάχη με τους προσωπικούς του δαίμονες και την εξάρτησή του από το αλκοόλ, στη ζωή του μπήκε μία νέα γυναίκα. Και όπως φαίνεται, η γνωριμία αυτή, έφερε και μία αλλαγή στη ζωή του.

Ο λόγος για την Άνα ντε Άρμας, τη νεαρή και σέξι συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία, Deep Water. Οι δυο τους ήρθαν κοντά στα γυρίσματα και λίγο καιρό μετά έγιναν ζευγάρι. Και τους τελευταίους μήνες ζουν τον έρωτά τους, τον οποίο αποκάλυψε η ίδια η Ντε Άρμας με μία ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Instagram την περασμένη Άνοιξη, ανεβάζοντας φωτογραφίες τους από τα γενέθλιά τους. Ενώ πριν λίγες ημέρες στα γενέθλιά του, του έκανε δώρο μια μηχανή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

💕

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A N A D E A R M A S (@ana_d_armas) στις 16 Αύγ, 2020 στις 2:48 μμ PDT

 «Κορίτσι του Τζέιμς Μποντ» στην οθόνη, «κορίτσι του Μπεν Άφλεκ» στη ζωή

Η Ανα ντε Άρμας είναι από την Κούβα και έζησε εκεί μέχρι τα 17 της χρόνια, οπότε και αποφάσισε να κυνηγήσει τα όνειρά της ως ηθοποιός, στην Ισπανία. Όμορφη και ταλαντούχα, δεν άργησε να βρει δουλειές και σιγά-σιγά να «στρώσει» το δρόμο για την ανάδειξή της.

Στη Μαδρίτη έμεινε για έξι χρόνια, πρωταγωνιστώντας στη νεανική σειρά «El Internado». Και μετά αποφάσισε να κάνει το επόμενο και μεγάλο βήμα στην καριέρα της: να κυνηγήσει το αμερικάνικο όνειρο. Μετακόμισε στο Λος Άντζελες και μπορεί να μιλούσε μόνο Ισπανικά, ξεκίνησε αμέσως μαθήματα αγγλικών.


Με τύχη, αλλά και «όπλα» το ταλέντο, αλλά και την ομορφιά της, η νεαρή Άνα είδε το δρόμο προς την καθιέρωση να ανοίγει και μάλιστα με ανέλπιστο τρόπο. Τα επόμενα χρόνια πήρε ρόλους δίπλα σε σημαντικούς ηθοποιούς, μέχρι που ήρθε για εκείνη ο… ρόλος των ρόλων, αφού έγινε το νέο κορίτσι του Τζέιμς Μποντ στο «Νο Time To Die». Και όπως καταλαβαίνει κανείς, τα φώτα στράφηκαν πάνω στην 34χρονη ηθοποιό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

P A L O M A ✨🍸💋 “No Time To Die”

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A N A D E A R M A S (@ana_d_armas) στις 4 Δεκ, 2019 στις 2:44 μμ PST

Και τώρα είναι και πάλι πάνω της, λόγω της νέας της σχέσης με τον Μπεν Άφλεκ, με τον οποίο – όσοι τους ζουν από κοντά – είναι πολύ ερωτευμένοι. Μάλιστα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, οι παραγωγοί του Τζέιμς Μποντ, δεν θέλουν τον Άφλεκ στην πρεμιέρα της ταινίας – μετά από αναβολή λόγω κορονοϊού, θα γίνει εκτός απροόπτου, τον ερχόμενο Νοέμβριο – για να μην μονοπωλήσει το ζευγάρι τα φλας των δημοσιογράφων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Thank you all so much for the birthday wishes and love! Cheers to another great year. 🎉🌈💕🙏🏻🌸🌹✨🎈 Gracias a todos por los mensajes de cumpleaños y el amor. Un brindis por otro año maravilloso.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A N A D E A R M A S (@ana_d_armas) στις 30 Απρ, 2020 στις 3:36 μμ PDT

Η Ντε Άρμας έχει έναν γάμο στο ενεργητικό της, με τον Ισπανό ηθοποιό Μαρκ Κλοτέτ, με τον οποίο παντρεύτηκε το 2011 και χώρισε δύο χρόνια αργότερα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

I can’t wait for the world to meet Paloma in @007 #NOTIMETODIE !

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A N A D E A R M A S (@ana_d_armas) στις 7 Νοέ, 2019 στις 3:28 μμ PST

Πηγή: www.newsbeast.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.