Η Άμπερ Χερντ μπήκε με μαντίλα στην Αγία Σοφία: Νιώθω τυχερή που μπόρεσα να τη δω

featured image

Η πρώην σύζυγος του Τζόνι Ντεπ, Άμπερ Χερντ, βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη και επισκέφτηκε την Αγιά Σοφιά.

Η Χερντ έδειξε εντυπωσιασμένη από την Αγιά Σοφιά, την οποία επισκέφτηκε φορώντας μαντίλα, σημειώνοντας πως πριν από λίγες εβδομάδες σταμάτησε να είναι μουσείο.

«Θα μπορούσες να θαυμάζεις για χρόνια το εσωτερικό της Αγίας Σοφίας και ποτέ να μην βαρεθείς ή να σταματήσεις να είσαι εντυπωσιασμένος. Τι φοβερός χώρος (μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες σταμάτησε να είναι μουσείο). Νιώθω τυχερή που μπόρεσα έστω να δω ένα τμήμα της», αναφέρει η Άμπερ Χερντ σε ανάρτησή της στο instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

You could stare for years at the inside of Hagia Sophia and never get bored…. or less amazed. What a stunning place (as of a few weeks ago, no longer a museum). I feel lucky I could see part of it still.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amber Heard (@amberheard) στις 18 Αύγ, 2020 στις 3:26 μμ PDT

Άμπερ Χερντ: Σάλος με την εμφάνισή της χωρίς σουτιέν σε τζαμί στην Τουρκία

Στην Τουρκία βρίσκεται η Άμπερ Χερντ μετά τη δικαστική της διαμάχη με τον Τζόνι Ντεπ με αφορμή το επεισοδιακό τέλος του γάμου τους και τις μεταξύ τους κατηγορίες. Ωστόσο, το μοντέλο και ηθοποιός κατάφερε να προκαλέσει κακό χαμό, λόγω της ενδυματολογικής της εμφάνισης σε τζαμί της Κωνσταντινούπολης.

Συγκεκριμένα, η Χερντ εμφανίσθηκε στο τζαμί φορώντας στο κεφάλι της ένα κόκκινο χιτζάμπ που ίσα φαίνονταν οι ξανθές της μπούκλες και ένα μέρος του λαιμού της. Μέχρι εδώ καλά. Αυτό που προκάλεσε τον σάλο ήταν το λευκό αραχνοΰφαντο μπλουζάκι της που άφηνε ακάλυπτο το στήθος της, μιας και η Άμπερ Χερντ δεν φορούσε σουτιέν.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Spent the day wandering around the magic of Istanbul’s mosques and couldn’t be more in love with this gorgeous city…

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amber Heard (@amberheard) στις 15 Αύγ, 2020 στις 1:11 μμ PDT

Η εμφάνισή της (η ίδια ανέβασε φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έχοντας περιορίσει τα σχόλια) έκανε έξαλλους πολλούς χρήστες του Twitter, κατηγορώντας την για απρεπή εμφάνιση και ασέβεια.

Amber Sevglisi Bianca Butti ile Bodrum’dalar.#amberheard bu kadın lezbiyen Sultanahmet camine girdi sizce uygun mu ? @DIBAliErbas pic.twitter.com/L2lIGXufaF

— mikail balaban (@47brangi) August 16, 2020

Τα σχόλια έδωσαν και πήραν, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που μεταξύ άλλων την κατηγορούσαν ως «ψεύτικη» και πως στη δικαστική τους διαμάχη το δίκιο το έχει ο Τζόνι Ντεπ.

Η Χερντ, αντί να προσπαθήσει να ρίξει τους τόνους, ανέβασε στο λογαριασμό της στο twitter ένα άρθρο που την κατακεραυνώνει για την εμφάνισή της, κατηγορώντας το μέσο ότι πρόκειται για ένα «πληρωμένο» άρθρο.

https://t.co/yCM43yPgxj
Nope. Apparently whoever paid 4 this to b “written” wasnt paid enough. Ill make it easy(ier):
Mosques are real places. So are museums & churches. So are head scarfs (where they are sometimes required n order 2 visit). Mystery solved.

— Amber Heard (@realamberheard) August 17, 2020

«Προφανώς όποιος πλήρωσε για να γραφεί αυτό δεν πληρώθηκε αρκετά. Θα το κάνω ευκολότερο, τα τεμένη είναι αληθινά μέρη, όπως είναι τα μουσεία και οι εκκλησίες. Έτσι είναι και τα μαντίλια (όπου κάποιες φορές είναι απαραίτητα για τις επισκέψεις). Λύθηκε το μυστήριο», έγραψε, ρίχνοντας περισσότερο λάδι στη φωτιά.

Πηγή: www.newsbeast.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.