«Είσαι μεγάλος καραγκιόζης»: Ξέσπασμα Γιώργου Τσαλίκη για αστυνομικό που δέρνει την κοπέλα του

featured image

Γιώργος Τσαλίκης: Ο γνωστός τραγουδιστής εξοργίστηκε, έπειτα από ομολογία τηλεθεατή. Εκείνος ανέφερε πως χτυπά τη γυναίκα του για να είναι φρόνιμη. Ο ίδιος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Booth» και την τηλεόραση του «Open Beyond». Ο 25χρονος Πυγμαλίωνας τηλεφώνησε και προκάλεσε χαμό από τα όσα ανέφερε. Έτσι, ο Έλληνας τραγουδιστής βγήκε από τα ρούχα του.

Γιώργος Τσαλίκης: Τι δήλωσε ο τηλεθεατής

Ο τύπος, λοιπόν, που δήλωσε, μάλιστα, αστυνομικός, ομολόγησε ότι δέρνει την κοπέλα του, λέγοντας απίστευτα πράγματα! Συγκεκριμένα, είπε, μεταξύ άλλων: «Εγώ αυτά που κάνει η κοπέλα μου δεν τα ανέχομαι. Είμαι στο Δημόσιο και είμαι αστυνομικός. Έχω μάθει αλλιώς και δεν μπορώ να ανέχομαι τέτοιες καταστάσεις. Καμιά φορά και όταν πρέπει και της κάνω παρατήρηση, όταν μου λέει πως δεν μπορεί να βρεθούμε, ενώ ξέρω τον λόγο, ασκώ την αναγκαία βία! Η αναγκαία βία, που είναι αυτή που πρέπει να ασκηθεί και ασκούνταν το 1950-1960, και οι γυναίκες έβγαζαν σωστά παιδιά! Οικοδομούσαν σωστά παιδιά».

Η Σοφία Μουτίδου, φανερά σοκαρισμένη, σηκώθηκε όρθια και ζητούσε επίμονα από τον τηλεθεατή να της διευκρινίσει ποια είναι η αναγκαία βία, λαμβάνοντας την εξής απάντηση: «Η αναγκαία βία είναι για σωφρονιστεί και να υπάρξει παραδειγματισμός και αποτροπή! Η αναγκαία βία τι είναι; Πώς να σας το πω έτσι κόσμια; Να γίνει φρόνιμο κορίτσι, καλό κορίτσι». «Είσαι τρολ;», αναρωτήθηκε η Σοφία Μουτίδου, για να συνεχίσει, ρωτώντας τον: «Είσαι κανονικός άνθρωπος; Και γεννήθηκες κανονικά; Έχεις πιστοποιητικό γέννησης; Άκουσε Πυγμαλίωνα… Έχω κάνει ένα βίντεο που συστήνω έναν ψυχίατρο και έναν ψυχολόγο στο YouTube! Θα αναγκαστώ να σε κλείσω, γιατί δεν το βουλώνεις! Πυγμαλίωνα, λοιπόν, σε φιλώ».


Γιώργος Τσαλίκης: Το ξέσπασμα του τραγουδιστής

Στη συνέχεια και ενώ όλοι προσπαθούσαν να ηρεμήσουν από τον ανεκδιήγητο άνδρα, πήρε τον λόγο ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος, εμφανώς εκνευρισμένος, ξέσπασε: «Τι να πούμε για τον Πυγμαλίωνα… Είναι ένα παράδειγμα προς αποφυγή! Καταρχάς, μεγάλε, τι πάει να πει πως σε έχει μόνο για τα Σαββατοκύριακα; Δηλαδή, είσαι μάγκας, πού; Όταν ρίχνεις τη χαστούκα και μετά σε έχει; Γιατί δεν λες είμαστε τα σαββατοκύριακα; Άρε, σε έχει και σε παίζει! Επειδή είσαι κότα και σε παίζει τα σαββατοκύριακα και δεν έχεις, να μη σου πω τι, για να το αντιμετωπίσεις, γιατί την βλέπεις ότι είναι ανεξάρτητη. Από κει και πέρα, άμα δεν γουστάρεις, ρε φίλε, μην είσαι σε αυτήν τη σχέση.

Σηκώνεις χέρι; Και το χαστούκι είναι μόνο η αρχή; Δεν ντρέπεσαι; Αναγκαία βία… Θέλω να σου πω πως είσαι πολύ μεγάλος καραγκιόζης, ρε φίλε! Πολύ μεγάλος καραγκιόζης! Και τέτοιοι τύποι σαν εσένα θα έπρεπε κανονικά να έχουμε βρει εμείς οι υπόλοιποι έναν τρόπο να σωφρονίζεστε και να παθαίνετε ηλεκτροσόκ στα χέρια κάθε φορά που σηκώνετε χέρι σε γυναίκα! Ντροπή σου, ρε μεγάλε! Άντε από εκεί».

Πηγή: www.enimerotiko.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.