Πήλιο: Δάγκωσε τον γείτονά του μετά από διαπληκτισμό και του έκοψε κομμάτι (pic)

featured image

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ κατέθεσε μήνυση στο αστυνομικό τμήμα Νοτίου Πηλίου.

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή (19/7) το πρωί σε οικισμό του Πηλίου και ειδικότερα του χωριού Κάτω Γατζέα, όπως αναφέρει το TheNewspaper.gr.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Ένας 55χρονος άνδρας διαπληκτίστηκε με τον γείτονά του, με αφορμή τη θέση των κάδων απορριμμάτων και όρμησε επάνω του, τον χτύπησε, και τον δάγκωσε στο χέρι και στη μύτη με αποτέλεσμα να του αφαιρέσει κομμάτι!

Το θύμα, περίπου 65 ετών μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ κατέθεσε μήνυση στο αστυνομικό τμήμα Νοτίου Πηλίου.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ – Τότε και τώρα: Διάσημοι Έλληνες αναδημιουργούν παιδικές τους φωτογραφίες και δείχνουν πόσο άλλαξαν με τα χρόνια

Ο δράστης, ο οποίος διατηρεί επιχείρηση στο κέντρο του Βόλου, έχει απασχολήσει κι άλλες φορές τις Αρχές με την παραβατική του συμπεριφορά, καθώς συχνά προβαίνει σε καταστροφές και φθορές δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας.

Oι γιατροί που κλήθηκαν να περιθάλψουν το θύμα, μίλησαν για πρωτοφανούς αγριότητας επίθεση, αφού η ζημιά που έχει γίνει τόσο στο χέρι όσο και στο πρόσωπο του 65χρονου είναι μεγάλη και θα χρειαστεί αρκετός χρόνος για να επουλωθούν οι πληγές με την απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή.

Η υπόθεση θα οδηγηθεί στις δικαστικές αίθουσες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ – Χαμός στα Τρίκαλα: Μητέρα χαστούκισε και έβρισε 8χρονο σε παιδική χαρά επειδή πείραξε τον γιο της

[/expander_maker]





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


https://www.trelokouneli.gr/pilio-dagkose-ton-geitona-toy-meta-apo-diapliktismo-kai-toy-ekopse-kommati-pic/


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.