Τέλος και επίσημα από τον ΠΑΟΚ ο Μάριο Μπράνκο, παίρνει τη «σκυτάλη» ο Όλαφ Ρέμπε

featured image

Εδώ και καιρό ήταν γνωστό πως ο Μάριο Μπράνκο θα αποτελούσε παρελθόν από τον ΠΑΟΚ, με τον Όλαφ Ρέμπε να αναλαμβάνει στη θέση του. Σήμερα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση από μεριάς «δικεφάλου» για τη λύση της συνεργασίας με τον Πορτογάλο τεχνικό διευθυντή.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Μάριο Μπράνκο.

Ο ΠΑΟΚ ευχαριστεί θερμά τον Πορτογάλο για τις υπηρεσίες του ως Τεχνικός Διευθυντής τις προηγούμενες δύο σεζόν και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του με πολλές επιτυχίες», αναφέρεται από πλευράς συλλόγου.


Έτσι, η… σκυτάλη περνά στον 42χρονο Γερμανό, ο οποίος έπιασε δουλειά ως νέος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ από το πρωί της Παρασκευής (03/07) όταν και παρουσιάστηκε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας και το υπόλοιπο τιμ από τον αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ, Χρυσόστομο Γκαγκάτση.

Ο Ρέμπε θα είναι καθημερινά δίπλα στο ποδοσφαιρικό τμήμα και η πρώτη του επίσημη παρουσία θα γίνει στο ταξίδι της ομάδας για το Ηράκλειο της Κρήτης, όπου αύριο οι Θεσσαλονικείς θα αντιμετωπίσουν τον ΟΦΗ για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


https://www.trelokouneli.gr/telos-kai-epishma-apo-ton-paok-o-mario-mpranko-pairnei-th-skutalh-o-olaf-rempe/


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.