Ο Κέβιν Πάνγκος επισήμως στη Ζενίτ του Πασκουάλ

featured image

Ο Κέβιν Πάνγκος, που απασχόλησε και τον Παναθηναϊκό, αποτελεί με κάθε επισημότητα παίκτη της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Η ρωσική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Καναδού γκαρντ, ο οποίος θα τεθεί τη νέα σεζόν στην διάθεση του Τσάβι Πασκουάλ, ενισχύοντάς την ουσιαστικά.

Ο Πάνγκος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την Ζενίτ και θα γίνει κάτοικος Αγίας Πετρούπολης έως και το καλοκαίρι του 2021.

«Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ στη Ζενίτ την επόμενη σεζόν. Ανυπομονώ να παίξω υπό τις οδηγίες του Τσάβι Πασκουάλ. Άκουσα πολλά για την πόλη και το κλαμπ και ανυπομονώ να πάω στην Αγία Πετρούπολη για να ξεκινήσω προετοιμασία για την επόμενη σεζόν» σχολίασε ο 27χρονος γκαρντ μετά την επίσημη ανακοίνωση.

Πασκουάλ: «Ο Πάνγκος θα φέρει ηγετικές ικανότητες στη Ζενίτ»

Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Κέβιν Πάνγκος.

Ο Τσάβι Πασκουάλ, άλλοτε τεχνικός του Παναθηναϊκού και νυν της Ζενίτ σχολιάζοντας την απόκτηση του Κέβιν Πάνγκος, δήλωσε:


«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο Κέβιν Πάνγκος θα ενταχθεί στην ομάδα μας. Θα φέρει μαζί του ηγετικές ικανότητες, μεταβλητότητα στην επίθεση και θα αποτελεί συνεχή απειλή για τις αντίπαλες άμυνες. Είναι 27 ετών και διαθέτει ήδη πλούσια εμπειρία στην EuroLeague, κάτι που γεμίζει με περισσότερη αισιοδοξία τους φιλάθλους μας».

Πάνγκος: «Μακάρι να μπορούσα να προσφέρω περισσότερα στην Μπαρτσελόνα»

Ο Κέβιν Πάνγκος μετά και την επισημοποίηση της συνεργασίας του με τη ρωσική ομάδα, είπε το δικό του «αντίο» στην Μπαρτσελόνα, υπογραμμίζοντας ότι θα ήθελε να ήταν σε θέση να προσφέρει περισσότερα στην ομάδα της Καταλονίας.

Λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση της Ζενίτ, ο Καναδός γκαρντ έκανε μια ανάρτηση στο Instagram θέλοντας να ευχαριστήσει και να αποχαιρετήσει την Μπαρτσελόνα.

«Θέλω να πω ένα ευχαριστώ πολύ, από εμένα και την οικογένειά μου. Περάσαμε δύο απίστευτα χρόνια στην Βαρκελώνη, γεμάτα από φοβερές αναμνήσεις και εξαιρετικούς ανθρώπους. Αυτή η σεζόν δεν κύλησε όπως την είχα φανταστεί και εύχομαι να μπορούσα να είχα προσφέρει περισσότερα γι» αυτό το κλαμπ και αυτό το υπέροχο γκρουπ ανθρώπων» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κέβιν Πάνγκος και κατέληγε:

«Η Μπαρτσελόνα θα έχει πάντα μια ιδιαίτερη θέση στις καρδιές μας. Σας ευχαριστώ για όλη την υποστήριξη αυτές τις δύο σεζόν…».

 

View this post on Instagram

 

Barcelona! I want to say thank you so much from me and my family. We had an unbelievable 2 years here, full of great memories with incredible people. This season obviously hasn’t gone the way I pictured it & I wish I could have had the chance to compete for the club & with this great group of guys. Barcelona will always hold a special place in our hearts. Thank you for all of the support through everything these past 2 seasons! Much love ❤️ @fcbbasket @fcbarcelona Moltes gràcies! Muchas gracias! Thank you so much! 🔵🔴 #ForçaBarça

A post shared by Kevin Pangos (@kpangos) on Jul 5, 2020 at 11:09pm PDT

Πηγή: gazzetta.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


https://www.trelokouneli.gr/o-kebin-pangkos-episimos-sth-zenit-tou-paskoual/


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.