Περίπατος για τον Αστέρα, 4-0 τον Βόλο στην Τρίπολη

featured image

Με χατ-τρικ του Λουίς Φερνάντεθ και με τον Σίτο να σκοράρει κι αυτός, ο Αστέρας Τρίπολης συνέτριψε με 4-0 τον Βόλο στο ματς των πλέι άουτ.

Βαθμολογικό κίνητρο δεν υπήρχε για καμία εκ των δύο ομάδων και αυτό θα μπορούσε να βοηθήσει ώστε να παίξουν πιο ελεύθερα και να προσφέρουν σχετικά καλό θέαμα. Οι γηπεδούχοι το έκαναν, οι φιλοξενούμενοι όχι. Κάτι που φάνηκε από νωρίς άλλωστε, αφού μόλις στο 2″ ο Αστέρας άνοιξε το σκορ με ωραίο πλασέ του Λουίς Φερναντέθ από το ύψος της περιοχής.

Ιδανικό ξεκίνημα, δηλαδή, για τους Αρκάδες, οι οποίοι φρόντισαν να έχουν και καλό… κλείσιμο στο πρώτο ημίχρονο, αφού στο 43″ κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Σίτο από τον Καραγκιόζη και ο Λουίς Φερναντέθ ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 2-0.


Στο δεύτερο ημίχρονο, θεωρητικά, αναμενόταν κάποια αντίδραση από τους Βολιώτες αλλά δεν ήρθε ποτέ, με τον Σίτο να σουτάρει στο 51″ και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 3-0, μετά τη λάθος εκτίμηση του Καραγκιόζη. Γενικά, όπως φάνηκε, δεν ήταν καλή μέρα για τον τερματοφύλακα του Βόλου αλλά ήταν τέλεια για τον Λουίς Φερναντέθ, ο οποίος στο 67″ βρέθηκε σε θέση τετ α τετ και πλάσαρε σωστά, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0 με χατ-τρικ.

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής, Τασουλής, Πασαλίδης (86″ Χριστόπουλος), Αντζουλάς, Κώτσιρας, Μουνάφο (60″ Μπελόκ), Μπ. Φερνάντεθ, Σίτο (60″ Τζίμας), Αλί Μπαμπά (46″ Ριέρα), Λουίς Φερνάντεθ (77″ Αλάγκμπε), Κρέσπι.

Βόλος: Καραγκιόζης, Φεράρι, Μήτογλου, Διαμαντής, Λύρατζης, Τσοκάνης, Μαξ, Γκουαροτσένα (85″ Μπαλογιάννης), Μουνίθ (64″ Μπάλλας), Ζοάο (54″ Κορέλας), Γέντρισεκ (54″ Κυζιρίδης).

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


https://www.trelokouneli.gr/peripatos-gia-ton-astera-4-0-ton-bolo-sthn-tripolh/


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.