ΜέΡΑ 25: Αποχωρήσεις στελεχών με αιχμές κατά Γιάνη Βαρουφάκη και Δανάης Στράτου

featured image

Δύσκολα είναι τα πράγματα εν όψει καλοκαιριού για τον Γιάνη Βαρουφάκη καθώς μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα τρία στελέχη είπαν «αντίο» στο ΜέΡΑ25, αφήνοντας αιχμές για τη λειτουργία του κόμματος.

Ο λόγος για τους: Περικλή Φλωρόπουλο (πρώην συντονιστής του ΜέΡΑ 25 στην Πάτρα), τον Αριστοτέλη Παναγόπουλο ο οποίος ήταν υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα και την Ράνια Νταλλή, επίσης υποψήφια στις βουλευτικές εκλογές 2019.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Συγκεκριμένα, ο Π. Φλωρόπουλος, με μια μακροσκελή ανάρτησή του στο Facebook, την οποία συνυπογράφει και ο Αριστοτέλης Παναγόπουλος, αφήνει αιχμές κατά του γραμματέα του ΜέΡΑ 25, όσο και κατά της συζύγου του, Δανάης Στράτου, ενώ υποστηρίζει ότι «υπάρχουν άλλες οικογένειες , σύζυγοι , παιδιά , ανίψια που κατέχουν αρκετές έμμισθες θέσεις εντός του κόμματος».


Από την άλλη, και η υποψήφια βουλευτής Ράνια Νταλλή σε δική της ανάρτηση στο Facebook εξηγεί τους λόγους της αποχώρησής της, υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι «εδώ και καιρό νιώθω ξένο σώμα χωρίς να με συνδέει τίποτα με τις «οικογένειες» και τις «παρέες» που κυριαρχούν στο κόμμα».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ – Η Ιωάννα «λιώνει» στο Θριάσιο και η γυναίκα-«δηλητήριο» το παίζει… αρχηγός κι έπιασε δουλειά στις φυλακές της Θήβας!

[/expander_maker]





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


https://www.trelokouneli.gr/mera-25-apochoriseis-stelechon-me-aichmes-kata-giani-varoyfaki-kai-danais-stratoy/


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.