Νάντια Κοντογεώργη: Παράτησε τη Νομική για την υποκριτική - H αντίδραση των γονιών της

featured image

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου The 2 Night Show ήταν το βράδυ της Τετάρτης η Νάντια Κοντογεώργη. Η ηθοποιός μίλησε για πολλά, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της προσωπικής κι επαγγελματικής της ζωής.

Αναφέρθηκε στα πειθαρχημένα παιδικά χρόνια, στις σπουδές στη Νομική που δεν ολοκλήρωσε ποτέ για χάρη της υποκριτικής, ενώ αποκάλυψε πως περιμένει τον «ηρωικό» έρωτα που δεν έχει έρθει ακόμα στη ζωή της.

«Οι γονείς μου είναι από τα Καλάβρυτα, εγώ μεγάλωσα στην Αθήνα. Πήγαινα τα καλοκαίρια… δεν έζησα τον “ηρωικό” έρωτα στα Καλάβρυτα, ελπίζω να μου έρθει», είπε αρχικά.

Για να συμπληρώσει: «Είμαι μικρή για να παντρευτώ…».

Και συνέχισε: «Είμαι ένα πειθαρχημένο παιδί, έκανα πιάνο και μπαλέτο. Οι γονείς μου ήθελαν να προσφέρουν μόρφωση σε εμένα και τον αδελφό μου… Εγώ είχα καλλιτεχνικές αναζητήσεις».

Για να αποκαλύψει πως εγκατέλειψε τη Νομική για χάρη της υποκριτικής.


«Πέρασα στη Νομική, αλλά την εγκατέλειψα νωρίς. Οι γονείς μου βρέθηκαν στα πρόθυρα του εγκεφαλικού, αλλά μετά το διαχειρίστηκαν», είπε μεταξύ άλλων, ενώ ανέφερε ότι ο πατέρας της είναι δικηγόρος, όμως είναι της άποψης να κάνουν αυτό που τους ευχαριστεί.

H Νάντια Κοντογεώργη παραδέχτηκε ακόμα ότι έχει κάνει επτά χρόνια ψυχανάλυση καθώς δεν είχε πάντα την αυτοπεποίθηση που τη διακρίνει σήμερα.

«Δεν είχα πάντα την αυτοπεποίθηση στα πράγματα που δομώ τώρα. Έβλεπα ότι κάποια πράγματα που είχα στο μυαλό μου με πήγαιναν πίσω» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Όσο για το ταλέντο της στη μουσική, εξήγησε πως είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς αφού έχει ασχοληθεί χρόνια με το τραγούδι.

Τέλος, αναφέρθηκε στο νέο επαγγελματικό της βήμα, αφού εδώ και λίγες ημέρες παρουσιάζει στην ΕΡΤ την εκπομπή «ΦλΕΡΤ».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μάλιστα θέλοντας να τεστάρει τις δυνάμεις της στην παρουσίαση της, παραχώρησε τη θέση του και ανέλαβε τον ρόλο του συνεντευξιαζόμενου.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


https://www.trelokouneli.gr/nantia-kontogeorgh-parathse-th-nomiki-gia-thn-upokritiki-h-antidrash-ton-gonion-ths/


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.