H εταιρεία του goal line technology ζήτησε «συγγνώμη» για το απίθανο γκολ που δεν μέτρησε στο Άστον Βίλα-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

featured image

Η εταιρεία που δημιουργία την τεχνολογία γραμμής στην Premier League απολογήθηκε για το λάθος που στέρησε ένα κανονικό γκολ από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες; Ναι, καμία αντίρρηση. Αλλά όταν γίνεται για πρώτη φορά και σε μια τόσο καθαρή φάση, όπως το γκολ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο ματς με την Άστον Βίλα που δεν μέτρησε ποτέ, το φιάσκο είναι πολύ μεγαλύτερο.

Οι δημιουργοί της τεχνολογίας γραμμής για λογαριασμό της Premier League (Hawk-Eye) εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία ζήτησαν συγνώμη για το γεγονός ότι οι κάμερες δεν εντόπισαν την μπάλα να περνάει την γραμμή, όταν ο τερματοφύλακας της Άστον Βίλα, Όριαν Νίλαντ, πέρασε ολόκληρος την γραμμή, έχοντας αγκαλιά την μπάλα!


«Οι εφτά κάμερες που είναι τοποθετημένες στις εξέδρες γύρω από την περιοχή ήταν σημαντικά αποκλεισμένες (;) από τον τερματοφύλακα, τον αμυντικό και το δοκάρι. Αυτό το επίπεδο απόκρυψης δεν έχει σημειωθεί ποτέ σε πάνω από 9.000 παιχνίδια όπου το σύστημα Hawk-Eye Goal Line Technology έχει χρησιμοποιηθεί» ανέφερε η συγκεκριμένη ανακοίνωση.

«Η Hawk-Eye ζητάει ανεπιφύλακτα συγνώμη από την Premier League, την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και οποιονδήποτε ζημιώθηκε από το περιστατικό» συμπλήρωνε η ανακοίνωση, η οποία βεβαίως δεν θα μπορούσε να παρηγορήσει τις Λεπίδες, οι οποίες έμειναν στο 0-0, ενώ με νίκη θα ανέβαιναν στην πέμπτη θέση.

«Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω. Η αίσθηση όλων εκείνη την στιγμή ήταν ότι η μπάλα πέρασε την γραμμή. Και μιλώντας με τον διαιτητή, μου είπε ότι είχε την αίσθηση πως μπήκε γκολ. Αλλά προφανώς πρέπει να στηριχθεί στο Hawk-Eye για να πάρει την απόφαση» είπε απογοητευμένος ο προπονητής Κρις Γουάιλντερ.

Πηγή: gazzetta.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


https://www.trelokouneli.gr/h-etaireia-tou-goal-line-technology-zithse-suggnomh-gia-to-apithano-gkol-pou-den-metrhse-sto-aston-bila-sefilnt-giounaitent/


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.