Ο Ενσαλίβα έγραψε μέσω Google Translate το τραγούδι για την ΑΕΚ

featured image

Για το τραγούδι του για την ΑΕΚ που έγινε viral και το πώς το έγραψε μέσω Google Translate, μίλησε ο Ταμαντανί Ενσαλίβα.

Ο πρώην μέσος της Ένωσης ήρθε στην επικαιρότητα πριν λίγες μέρες χάρη στο τραγούδι που έγραψε για τους κιτρινόμαυρους και το οποίο τραγούδησε κιόλας, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με το στυλ του…

Για αυτή του την κίνηση, λοιπόν, ο Ενσαλίβα μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Open, αποκαλύπτοντας πώς έφτασε στο τελικό αποτέλεσμα.


«Κάποιος μου είπε να κάνω ένα χιπ χοπ τραγούδι για την ΑΕΚ. Δεν μπορούσα να φανταστώ πως να το κάνω αφού δεν μιλάω ελληνικά. Έγραψα όλο το τραγούδι στο Google Translate και προσπαθούσα να βρω ρίμα. Γι» αυτό είπα «παί-ει» αντί για «παίζει». Τελικά το τραγούδι άρεσε στον κόσμο. Ήθελα ο κόσμος να πιάσει τον ρυθμό και να το απολαύσει», ήταν τα λόγια του, για να αναφερθεί στη συνέχεια στους οπαδούς της Ένωσης.

«Από όλες τις ομάδες που πέρασα, οι μόνοι φίλαθλοι που κράτησαν επαφή μαζί μου ήταν αυτοί της ΑΕΚ. Η σύνδεσή μου με την ΑΕΚ οφείλεται στους οπαδούς της».

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


https://www.trelokouneli.gr/o-ensaliba-egrapse-meso-google-translate-to-tragoudi-gia-thn-aek/


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.