Αντζελίνα Τζολί: Αποκαλύπτει τον λόγο που χώρισαν με τον Μπραντ Πιτ

featured image

Ήταν το φθινόπωρο του 2016, όταν έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία η είδηση πως χωρίζουν Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί. Ένας χωρισμός που μόνο «βελούδινος» δεν ήταν, αφού για πολύ καιρό μετά απασχόλησε τον Τύπο, με τα δημοσιεύματα για τους λόγους που αποφάσισαν να χωρίσουν, να δίνουν και να παίρνουν. Μάλιστα, ακούστηκαν και πολλά (και συνεχίζουν να ακούγονται) για το διαζύγιό τους που ακόμα δεν έχει βγει επίσημα.

Τέσσερα χρόνια μετά και η Αντζελίνα Τζολί μιλάει για τον χωρισμό τους, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά για την απόφαση των Brangelina να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Η ηθοποιός, λοιπόν, δήλωσε στη Vogue Global Network πως χώρισε με τον Πιτ για το «καλό» της οικογένειάς της, τονίζοντας πως συνεχίζει να «επικεντρώνεται στη θεραπεία τους». Επίσης, τόνισε πως η απόφασή τους να χωρίσουν τότε, ήταν σωστή ενώ επαίνεσε τα παιδιά της για το ότι είναι «πολύ γενναία, πολύ δυνατά άτομα».

«Το διαζύγιο ήταν η σωστή απόφαση. Προτεραιότητά μου παραμένει να κλείσουν οι πληγές τους. Κάποιοι έχουν εκμεταλλευτεί τη σιωπή μου και τα παιδιά βλέπουν να γράφονται ψέματα γι’ αυτά στα ΜΜΕ, αλλά υπενθυμίζω ότι εκείνα γνωρίζουν τη δική τους αλήθεια», είπε μεταξύ άλλων η Χολιγουντιανή σταρ.


Και πρόσθεσε: «Σκέφτηκα να επικεντρωθώ σε ένα μέλλον όπου θα ήμασταν όλοι μια οικογένεια. Είμαι πολύ ευλογημένη που μου επιτράπηκε να γίνω μαμά τους. Είμαι ευγνώμων κάθε μέρα».

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στα τρία υιοθετημένα παιδιά του πρώην ζευγαριού (Μάντοξ, Παξ και Ζαχάρα).

«Με τα υιοθετημένα μου παιδιά δεν μπορώ να μιλήσω για εγκυμοσύνη αλλά τους μιλάω με πολλές λεπτομέρειες και αγάπη για το ταξίδι που έκανα ώστε να τα συναντήσω και για το πώς ένιωσα την πρώτη φορά που τα κοίταξα στα μάτια. Έχουν ρίζες που εσύ δεν έχεις. Πρέπει να τις τιμήσεις. Να μάθεις από αυτές. Είναι το πιο συναρπαστικό ταξίδι που μπορείτε να μοιραστείτε», είπε μεταξύ άλλων.

Για την ιστορία, όταν το ζευγάρι χώρισε, είπε ειπωθεί πως η αιτία ήταν ένας έντονος τσακωμός που είχε με το μεγαλύτερο γιο τους, Μάντοξ ο Μπραντ Πιτ. Ο ηθοποιός μετά τον χωρισμό, είχε παρακολουθήσει συνεδρίες στους Ανώνυμους Αλκοολικούς, για να αντιμετωπίσει το πρόβλημά του με το αλκοόλ.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


https://www.trelokouneli.gr/antzelina-tzoli-apokaluptei-ton-logo-pou-chorisan-me-ton-mprant-pit/


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.