Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Εκτός αποστολής ο Ινσούα λόγω πειθαρχικού παραπτώματος

featured image

Με πρόβλημα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αφού ο Εμανουέλ Ινσούα έμεινε εκτός αποστολής λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.

Ο Αργεντίνος πλάγιος μπακ, ο οποίος έχει ακουστεί και ως πιθανός μεταγραφικός στόχος των ερυθρόλευκων, δεν βρίσκεται στην αποστολή των πράσινων για το κυριακάτικο ντέρμπι.

Όπως ενημέρωσε ο Παναθηναϊκός, ο Ινσούα υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος δεν έχει στη διάθεση του ούτε τον Γιόχανσον, αποφάσισε να τον αφήσει εκτός, με αποτέλεσμα το φαβορί για πάρει θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας να είναι ο Χατζηθεοδωρίδης.


Πλην του Ινσούα, εκτός αποστολής έμειναν και οι Κότσαρης, Χριστογεώργος, Περέα, Νατς, Μπεκ και Τζαβίδας, με τον Δώνη να παίρνει σε αυτή τους Διούδη, Ξενόπουλο, Κολοβέτσιο, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδη, Θεοχάρη, Ζαγαρίτη, Κολοβό, Δώνη, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη, Κουρμπέλη, Αγιούμπ, Ανουάρ, Αθανασακόπουλο, Αλεξανδρόπουλο, Σερπέζη, Μακέντα και Καμπετσή.

📋Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το αυριανό ντέρμπι 💚⚪#Panathinaikos #paofc2019_20 #squadlist #olypao #slgr #playoffs pic.twitter.com/hurEO5sU3S

— Panathinaikos F.C. (@paofc_) June 20, 2020

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


https://www.trelokouneli.gr/olumpiakos-panathhna-kos-ektos-apostolis-o-insoua-logo-peitharchikou-paraptomatos/


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.