Αραούχο - ΑΕΚ: Η Λας Πάλμας δεν ικανοποιείται από την πρόταση

featured image

Η ΑΕΚ πρότεινε στη Λας Πάλμας νέο δανεισμό του Σέρχιο Αραούχο με οψιόν αγοράς, αλλά οι Ισπανοί δεν είναι θετικοί.

Τον Ιανουάριο η Ένωση τρέλανε τους οπαδούς της αποκτώντας ξανά τον Αργεντίνο φορ, με τη συμφωνία που έγινε με την Λας Πάλμας να προβλέπει τον εξάμηνο δανεισμό του με οψιόν αγοράς στα 2,7 εκατ. ευρώ.

Οι κιτρινόμαυροι προφανώς θέλουν να κρατήσουν τον Αραούχο, αλλά είναι επίσης προφανές ότι θέλουν να αλλάξουν τα οικονομικά δεδομένα του deal, αφού η κρίση του κορονοϊού επηρεάζει τα πάντα. Έτσι, πρότειναν στους Ισπανούς νέο δανεισμό του Αργεντίνου για ακόμη ένα χρόνο, με την οψιόν αγοράς να μεταφέρεται για το καλοκαίρι του 2021.

Αυτή η πρόταση, όμως, δεν αρέσει στη Λας Πάλμας και το επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ, μιλώντας στο gazzetta.gr.


«Η ΑΕΚ μας έκανε πρόταση για νέο δανεισμό και για την επόμενη σεζόν με οψιόν αγοράς για του χρόνου το καλοκαίρι αλλά είναι κάτι που δεν το δεχόμαστε, δεν μας ικανοποιεί. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Υπάρχει ήδη μια συμφωνία στο συμβόλαιο.

Αναφέρομαι στην οψιόν αγοράς στην τιμή των 2,7 εκατ. ευρώ για τον Αραούχο. Αν η ΑΕΚ θέλει να τον αποκτήσει ξέρει τι πρέπει να κάνει. Δεν έχουμε τίποτα να διαπραγματευτούμε. Αν τον θέλουν, τον αγοράζουν, αλλιώς επιστρέφει στη Λας Πάλμας», ήταν τα λόγια του Ισπανού, ο οποίος αναφέρθηκε και στην επιθυμία της Ένωσης να κρατήσει τον Αργεντίνο και μετά την 30η Ιουνίου, ώστε να ολοκληρώσει τη σεζόν.

«Όσον αφορά την παράταση του δανεισμού ως τα τέλη Ιουλίου, περιμένουμε από την ΑΕΚ να πληρώσει το ποσό που απομένει από το ενοίκιο», είπε ο πρόεδρος της Λας Πάλμας.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


https://www.trelokouneli.gr/araoucho-aek-h-las-palmas-den-ikanopoieitai-apo-thn-protash/


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.