Επίθεση με πέτρες στο πούλμαν της Μπενφίκα από οπαδούς της μετά από μια ισοπαλία

featured image

Μια τεράστια ευκαιρία για να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας στην Primeira Liga της Πορτογαλίας έχασε η Μπενφίκα, η οποία στην επανέναρξη της δράσης μετά από δύο μήνες δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την εκτός έδρας ήττα της Πόρτο με 2-1 από τη Φαμαλικάο, καθώς «κόλλησε» στο 0-0 με την Τοντέλα εντός έδρας και να ισοβαθμεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με τους «δράκους».

Η γκέλα των «αετών» της Λισαβόνας προκάλεσε την έντονη αντίδραση των οπαδών της ομάδας, οι οποίοι δεν έδωσαν κανένα ελαφρυντικό στους παίκτες και στο προπονητικό τιμ, παρά το γεγονός ότι είχε μεσολαβήσει ένα μεγάλο διάστημα αποχής, που δεδομένα επηρεάζει την απόδοση όλων. Έτσι, επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδας τους, πετώντας πέτρες.


Αυτό είχε ως αποτέλεσμα δύο παίκτες, ο Γιούλιαν Βάιγκλ και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, καθώς και ο προπονητής, Μπρούνο Λάζε, να τραυματιστούν από τα θραύσματα και να διακομισθούν προληπτικά στο νοσοκομείο. Άπαντες είναι καλά στην υγεία τους, αλλά όπως είναι λογικό, έχουν υποστεί ένα μικρό σοκ από τα όσα συνέβησαν.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


https://www.trelokouneli.gr/epithesh-me-petres-sto-poulman-ths-mpenfika-apo-opadous-ths-meta-apo-mia-isopalia/


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.