Λάκης Γαβαλάς: Ο άγνωστος γάμος με Σουηδέζα καλλονή και το παιδί που έχασαν

featured image

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μεσάνυχτα» ήταν το βράδυ της Τρίτης ο Λάκης Γαβαλάς. Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε, μεταξύ άλλων, για την περίοδο που ήταν στη φυλακή, ενώ προχώρησε και σε πιο προσωπικές αποκαλύψεις.

Και εκεί ανέφερε στην Μελέτη πως στο παρελθόν είχε παντρευτεί με Σουηδέζα καλλονή, ενώ έχασε το παιδί τους στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

«Την γνώρισα στο Πόρτο Φίνο της Ιταλίας που βρισκόμουν εκείνη την εποχή και δούλευα σαν χορευτής. Εκείνη ήταν μοντέλο. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Παντρευτήκαμε μετά από 2 χρόνια στην Ελβετία με πολιτικό γάμο. Έμεινα 9 χρόνια μαζί της… Αυτή η καημένη νόμιζε πως θα ζήσουμε πολύ πιο ωραία εδώ στην Ελλάδα. Και έτσι άρχισε η φασαρία», είπε μεταξύ άλλων.


Και πρόσθεσε: «Η βάση μας ήταν η Ιταλία και ταξιδεύαμε συνεχώς. Μια μέρα ήμασταν στην παραλία μαζί και εκεί ήταν διάφοροι όμορφοι άντρες. Εκεί λίγο «μπερδεύτηκα». Είχα «μπερδευτεί» ξανά στο παρελθόν, αλλά δεν είχα δώσει σημασία. Μου άρεσε εκείνο που είχα, έμεινα πιστός εκεί. «Οι σχέσεις μου γενικά, μη με ρωτήσεις φύλο, ήταν 3 όλες κι όλες. Είμαι του βάθους των πραγμάτων. Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα πει με γοητεύει μόνο η ομορφιά».

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως η τότε σύζυγός του έμεινε έγκυος, αλλά κάποια προβλήματα υγείας, τους ανάγκασαν να διακόψουν την κύηση στον πέμπτο μήνα. «Τώρα θα είχα έναν γιο που θα ήταν 45 χρονών, το φαντάζεσαι;», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για την πρώην γυναίκα του σήμερα ζει στην Ελβετία, όπου διατηρεί ινστιτούτο ομορφιάς, ενώ αποκάλυψε πως μέχρι και σήμερα μέσα στα social media του την… πέφτει η φίλη της.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


https://www.trelokouneli.gr/lakhs-gabalas-o-agnostos-gamos-me-souhdeza-kalloni-kai-to-paidi-pou-echasan/


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.