Η δημόσια εμφάνιση του Τάσου Μουντούρη μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε τον Ιανουάριο

featured image

Μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε στις 21 Ιανουαρίου, στη λεωφόρο Ποσειδώνος, όταν έπεσε με τη μηχανή του πάνω στο αυτοκίνητο του προπονητή της κολύμβησης, Νίκου Γέμελου, ο Τάσος Μπουντούρης επανήλθε και έκανε μια δημόσια εμφάνιση, με την είδηση να προκαλεί ιδιαίτερη χαρά σε όλη τη φίλαθλη κοινωνία της Ελλάδας -και όχι μόνο.

Με αφορμή την επανεκκίνηση της δραστηριότητας των ομίλων, η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία διοργάνωσε την περασμένη Κυριακή στα γραφεία του Ν.Ο. Αγίου Κωνσταντίνου συνδιάσκεψη των ομίλων της Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδος. Σε αυτήν έλαβαν μέρος όλοι οι όμιλοι που έχουν δραστηριότητα και η ηγεσία της ΕΙΟ.


Στη σύσκεψη έδωσε το «παρών» και ο Ολυμπιονίκης, Τάσος Μπουντούρης, ο οποίος απάντησε σε ερωτήσεις των εκπροσώπων των ομίλων για διάφορα θέματα και έθεσε τον εαυτό του μαζί με άλλους παλιούς Ολυμπιονίκες στη διάθεση των ομίλων για οποιαδήποτε μελλοντική τους αγωνιστική ανάγκη στην ιστιοπλοΐα.

Βάσει της ενημέρωσης από την Ομοσπονδία, συζητήθηκαν τα προβλήματα που προκύπτουν από την επανεκκίνηση της δραστηριότητας των ομίλων, καθώς και η εφαρμογή του υγειονομικού πρωτοκόλλου που τηρείται πιστά από την ΕΙΟ και πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες της Υγειονομικής Επιτροπής, όπως έχουν εγκριθεί και από την αντίστοιχη επιτροπή της ΓΓΑ.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


https://www.trelokouneli.gr/h-dhmosia-emfanish-tou-tasou-mountourh-meta-to-sobaro-trochaio-pou-eiche-ton-ianouario/


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.