Νίκος Μουτσινάς: Έχει ξεκινήσει τις κινήσεις για να υιοθετήσει παιδί

featured image

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2 Night Show, ήταν το βράδυ της Τετάρτης ο Νίκος Μουτσινάς. Οι δύο πρώην συνεργάτες είχαν μία απολαυστική συνάντηση, όμως πέρα από τα αστεία που έκαναν μεταξύ τους, προχώρησαν και σε μία προσωπική εξομολόγηση του Μουτσινά, ο οποίος μίλησε για την επιθυμία του να υιοθετήσει ένα παιδί.

Μάλιστα, παραδέχτηκε πως έχει ξεκινήσει τις κινήσεις. Για την ακρίβεια, όπως εξήγησε, έχει ξεκινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες ώστε να γνωρίζει ποιες είναι οι απαιτήσεις και οι προϋποθέσεις για μια υιοθεσία.


«Έχει μεγάλη διαδικασία το πρακτικό της υπόθεσης, αυτή η χαρτούρα, είναι πολύ πράγμα. Έκανα τα ραντεβού για να μάθω τι χρειάζεται και μπορώ να καταλάβω κάποιον που θα κάνει ένα “όπα”, δεν θα φτάσει μέχρι το τέλος», είπε μεταξύ άλλων αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Μιλάμε για εξετάσεις και πολύ χαρτί για να πας να το καταθέσεις. Μετά κάνεις την αίτηση και, εάν περάσεις στην επόμενη φάση, σου κάνουν σεμινάρια για γονείς. Σεμινάρια γονέων. Κάτι που θα έπρεπε να το περνούν όλοι, γιατί δεν είναι όλοι γεννημένοι για γονείς».

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο μετά το 26 λεπτό:

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


https://www.trelokouneli.gr/nikos-moutsinas-echei-xekinisei-tis-kiniseis-gia-na-uiothetisei-paidi/


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.