Κώτσιρας και Φαν Ράιν οι βασικοί υποψήφιοι για την «ορφανή» θέση του δεξιού μπακ στον Παναθηναϊκό

featured image

Η θέση του δεξιού μπακ, είναι απ» τις πρώτες που έχει «κυκλώσει» εδώ και καιρό στις μεταγραφικές αναζητήσεις του ενόψει της επόμενης σεζόν ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Ρόκα, γνωρίζοντας πως το δεξί άκρο της «πράσινης» άμυνας θα ξεμείνει από επιλογές σε λίγες εβδομάδες.

Ο Κώστας Αποστολάκης (απο)χαιρέτισε πρόωρα για να φύγει για τον ΑΠΟΕΛ, ο Γιώργος Βαγιαννίδης επέλεξε την Ίντερ και θα φύγει επίσης μετά την 30η Ιουνίου, ενώ φεύγει και ο Ματίας Γιόχανσον, με ανοικτό το ενδεχόμενο να μην μείνει ούτε αυτός στην αλλαγή του μήνα για λίγες ακόμη ημέρες (μέχρι να «βγει» η σεζόν), όταν εκπνεύσει το συμβόλαιό του.

Το βάρος του Καταλανού τεχνικού διευθυντή έχει πέσει μοιραία λοιπόν στα δεξιά, όπου η λίστα του εμπλουτίζεται διαρκώς με διάφορες περιπτώσεις παικτών που θα μπορούσαν να καλύψουν τη δεξιά πλευρά.

Εκτός από τον Ολλανδό, Ρικάρντο φαν Ράιν, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Χερενφέιν, στον Παναθηναϊκό εξετάζουν και παίκτες απ» την ελληνική αγορά, έχοντας σε περίοπτη θέση στη λίστα τους και το όνομα του δεξιού μπακ του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννη Κώτσιρα. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ), οι «πράσινοι» έχουν κάνει ήδη βολιδοσκόπηση προς τον Αστέρα, για να δουν εάν είναι προς πώληση (και με ποιο ποσό) ο 27χρονος μπακ, που μετράει 98 επίσημα παιχνίδια (2 γκολ, 9 ασίστ) την τελευταία τετραετία με την αρκαδική ομάδα.


Δεν αποκλείεται δε, εφόσον κριθεί πως οι αξιώσεις του Αστέρα είναι εντός του πλαισίου που μπορούν να κινηθούν οι «πράσινοι» να προχωρήσουν και στο επόμενο βήμα με πρόταση για την αγορά του αντί ενός χαμηλού ποσού και με υψηλό ποσοστό μεταπώλησης.

Στο μεταξύ, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έστειλαν το πρωί της Τετάρτης (17/06) προς τον Ντάνι Πογιάτος τα συμβόλαια συνεργασίας τους (διετούς διάρκειας), με ημερομηνία έναρξης την 20η Ιουλίου. Ο Καταλανός προπονητής που θα διαδεχθεί τον Γιώργο Δώνη στο «τιμόνι» του Παναθηναϊκού μετά την ολοκλήρωση της εφετινής σεζόν, θα μελετήσει τα έγγραφα μαζί με το δικηγόρο του κι αναμένεται μέχρι την Παρασκευή (19/06) να τα στείλει πίσω υπογεγραμμένα.

Στην Ελλάδα πάντως, αναμένεται από τις αρχές Ιουλίου και μετά, αφού πρώτα ολοκληρωθεί και τυπικά η ισχύουσα σύμβασή του με την Ακαδημία της Ρεάλ Μαδρίτης.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


https://www.trelokouneli.gr/kotsiras-kai-fan-rain-oi-basikoi-upopsifioi-gia-thn-orfani-thesh-tou-dexiou-mpak-ston-panathhna-ko/


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.