Γιάννης Στάνκογλου: Δεν θεωρώ ότι η δουλειά της αστυνομίας είναι να κάνει μια εξακρίβωση και να βγάζει πιστόλια

featured image

Καλεσμένος στο «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν τα βράδυ της Πέμπτης, ο Γιάννης Στάνκογλου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για πολλά, ενώ αναφέρθηκε και στο post που είχε κάνει για την αστυνομία την περίοδο της καραντίνας, με αφορμή ένα σκηνικό που είχε συμβεί στη γειτονιά του στο κέντρο της Αθήνας.

«Ναι, το έκανα γιατί είδα δυο τρία περιστατικά στις μέρες του εγκλεισμού και έξω από το σπίτι μου», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Δεν θεωρώ ότι η δουλειά της αστυνομίας είναι να κάνει μια εξακρίβωση και να βγάζει πιστόλια. Πρέπει να τη σεβόμαστε με κάποιο τρόπο την αστυνομία και για να τη σεβαστείς πρέπει να κάνει σωστά τη δουλειά της. Και πάνω σε αυτό είχα ένα θέμα».


Για να προσθέσει: «Ήθελα να το δηλώσω, γιατί δεν μιλάμε πια. Αυτό μας έχει ορίσει και σαν λαό… έχουμε φτιάξει μια νοοτροπία που ο κόσμος φοβάται να μιλήσει. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα για εμένα από το να φοβάσαι να εκφραστείς, ακόμα και μια βλακεία να πεις… Δεχόμαστε πιο εύκολα τα πράγματα».

Για τον κορονοϊό ο Γιάννης Στάνκογλου είπε ότι ευτυχώς δε θρηνήσαμε πολλά θύματα όπως σε άλλες χώρες και γιατί πάρθηκαν έγκαιρα μέτρα, αλλά και γιατί ο κόσμος το στήριξε. «Ας μάθουμε κάτι από αυτό, αλλά ας το δούνε και οι πολιτικοί μας. Να δούνε ότι απέναντί τους έχουν έναν υπεύθυνο λαό και όχι έναν φοβισμένο» είπε μεταξύ άλλων.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


https://www.trelokouneli.gr/giannhs-stankoglou-den-theoro-oti-h-douleia-ths-astunomias-einai-na-kanei-mia-exakribosh-kai-na-bgazei-pistolia/


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.