Ναταλία Δραγούμη: Τα σκληρά λόγια που της είχε πει η κόρη της όταν ήταν πιο μικρή

featured image

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2 Night Show ήταν το βράδυ της Πέμπτης η Ναταλία Δραγούμη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για πολλά, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε με αφοπλιστική ειλικρίνεια στην ενόχληση που αισθάνεται όταν γκουγκλάρει το όνομα της στο διαδίκτυο και εμφανίζονται γυμνές φωτογραφίες της. Επίσης, ανέφερε τα λόγια της κόρης της όταν ήταν μικρότερη και τους λόγους που δεν θέλει να γίνει ηθοποιός.

«Μου το είχε πει η κόρη μου, μικρή όμως, ότι πρώτον δεν θέλει να γίνει ηθοποιός γιατί θέλει να είναι περισσότερο με τα παιδιά της. Και είχε πει πως δεν θέλει να γίνει ηθοποιός γιατί ‘’δεν θέλω να γκουγκλάρω το όνομα μου και να με βλέπω γυμνή’’. Ήταν πολύ σκληρά και τα δύο», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Και πρόσθεσε: «Κοίταξα να δω μήπως υπάρχει τρόπος να μη βγαίνουν αυτές οι φωτογραφίες. Ήταν της δουλειάς. Είναι σχεδόν υποκλοπή γιατί πολύ συχνά υπάρχει μία ερωτική σκηνή και την απομονώνουν κάποιοι. Είχε γίνει και δίκη και έχουμε κερδίσει πολλοί ηθοποιοί μαζί με τον “Διόνυσο” που είναι για τα δικαιώματα των ηθοποιών γιατί κάποιος παλαιότερα έβαζε πληρωμή για να βλέπει ο κόσμος ηθοποιούς γυμνούς. Ξεκινούσαν οι δικές μας σκηνές τηλεοπτικές ή κινηματογραφικές και μετά πήγαινε σε σκληρό πορνό άλλων».


Για να συμπληρώσει: «Όλο αυτό με το διαδίκτυο είναι πάρα πολύ καλό αλλά έχει πολλά αρνητικά πράγματα όπως αυτό που έπεσε πάνω το παιδί μου».

Επίσης, ανέφερε πως τα παιδιά της ποτέ δεν χρησιμοποιούν το όνομά της στο σχολείο. «Τα παιδιά μου στο σχολείο δεν είχαν πει ποτέ ποια ήταν η μαμά τους. Δεν το διαφημίζουν, δεν θέλουν», είπε.

Όσον αφορά το μέλλον των παιδιών της έχει άγχος για τη σταδιοδρομία τους ενώ παραδέχεται ότι είναι ανακουφισμένη που δεν επιθυμούν να ακολουθήσουν το μονοπάτι της υποκριτικής.

«Είναι δύσκολο ψυχικά να γίνει κάποιος ηθοποιός . Θέλει μάχη με το μέσα σου, με την αυτοπεποίθησή σου, με την ψυχή σου και αυτό μπορεί να είναι τραυματικό πολλές φορές», εξήγησε.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


https://www.trelokouneli.gr/natalia-dragoumh-ta-sklhra-logia-pou-ths-eiche-pei-h-korh-ths-otan-itan-pio-mikri/


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.