Τρομακτική πρόβλεψη για τη χασούρα στο γαλλικό ποδόσφαιρο: Έλλειμμα 800 εκατ. από τη διακοπή

featured image

Την εκτίμηση ότι το λειτουργικό έλλειμμα που θα προκύψει στο γαλλικό ποδόσφαιρο από την οριστική διακοπή του σαμπιονά, θα φθάσει στα 800 εκατομμύρια ευρώ, εξέφρασε ο πρόεδρος της Λιόν, Ζαν Μισέλ Ολάς.

Ο έμπειρος παράγοντας, μίλησε στην εκπομπή «Canal Football Club» και εμφανίσθηκε εκ νέου υπέρμαχος της συνέχισης του πρωταθλήματος για την σεζόν 2019-20, κατηγορώντας τους διοργανωτές, οι οποίοι έλαβαν την απόφαση για οριστική διακοπή.

«Δεν σημαίνει ότι δεν θα ξαναπαίξουμε στις 22 Ιουνίου. Έχουμε την ευκαιρία να γίνουν αγώνες είτε κεκλεισμένων των θυρών, είτε -ίσως- και με 5.000 θεατές, τον Ιούλιο. Θα ήταν μία ικανοποιητική απόφαση», δήλωσε ο Ολάς, ο οποίος εξακολουθεί να πιέζει τους αρμόδιους φορείς, όπως αναφέρει το ΑΠΕ:


«Όταν βλέπουμε τι συμβαίνει σε όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες, δεν κατάλαβα γιατί δεν μπορούσαμε να ξαναπαίξουμε. Είναι μία αναγκαιότητα, γιατί η UEFA το ζήτησε και η Γαλλία ξεχώρισε, λαμβάνοντας μια αντίθετη και ασαφή απόφαση. Η Λίγκα δεν πρέπει και δεν μπορεί να απορρίπτει αυτήν την άποψη εκ των προτέρων. Πρέπει να σταματήσει να παίρνει αποφάσεις χωρίς να σκέφτεται. Το λειτουργικό έλλειμμα είναι περίπου 800 εκατομμύρια ευρώ. Πρέπει να μείνουμε στο τραπέζι και να σκεφθούμε το γενικό καλό του ποδοσφαίρου, και επομένως των συλλόγων».

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


https://www.trelokouneli.gr/tromaktiki-problepsh-gia-th-chasoura-sto-galliko-podosfairo-elleimma-800-ekat-apo-th-diakopi/


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.