Αρπαγή Μαρκέλλας-Λάδι στη φωτιά ρίχνει ο δικηγόρος της 33χρονης.”Ήθελε να την φροντίσει”

featured image

Ο Βασίλης Νουλέζας ο δικηγόρος της 33χρονης γυναίκας που κατηγορείται για την υπόθεση της αρπαγής και της σεξουαλικής εκμεταλευσης της μικρής Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη μιλώντας πρίν απο λίγο στην εκπομπή “αλήθειες με τη Ζήνα” είπε πως η εντολέας του είναι ψυχικά καταρρακωμένη, μετανιωμένη, θέλει να επανορθώσει και ζητά δημόσια συγγνώμη στην οικογένεια της 10χρονης. Ωστόσο αυτά που είπε έριξαν λάδι στην φωτιά. Κι αυτό διότι προκαλούν το δημόσιο αίσθημα και υποτιμούν την νοημοσύνη μας.

Καταλαβαινω το δύσκολο έργο του Βασίλη, που είναι εξαιρετικός δικηγόρος αλλά αυτές οι δηλώσεις… προκαλούν. Πάρτε μια γεύση.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


«Η 33χρονη δεν δέχεται τις κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες αρπαγής και βιασμού, δέχεται την κατηγορία της προμήθειας ναρκωτικών και της ασέλγειας στο βαθμό που διαπράχθηκε αυτό το αδίκημα».

Τόνισε πως “η κατηγορούμενη βρίσκεται σε δεινή ψυχολογική θέση, δεν είναι ο άνθρωπος που περιγράφουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και ότι έχει μια ιδιαίτερη σεξουαλική κατεύθυνση, ωστόσο, πρόθεσή της ήταν να φροντίσει την 10χρονη. Ο κ. Νουλέζας έκανε λόγο για «σχέση στοργής» και είπε πως «της είπε η μικρή σε αγαπώ μακάρι να ήσουν η δεύτερη μητέρα μου».

Λίγη ώρα μετά είπε πώς “Είχε σκοπό να φροντίσει την Μαρκέλλα η οποία είχε βρώμικα ρούχα. Έσπασε το κινητό και το λάπ τόπ της για να μην συνδέσουν οι αρχές τα δεδομένα της με την δικογραφία, ενώ προσπάθησε να αλλάξει το κλίμα λέγοντας πώς καθ όλη την δίωρη συνάντηση μαζί της έκλαιγε γοερά μετανιωμένη για όσα έκανε”.

[/expander_maker]





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


https://www.trelokouneli.gr/arpagi-markellas-ladi-sti-fotia-richnei-o-dikigoros-tis-33chronis-ithele-na-tin-frontisei/


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.