Λύτρωση για ΠΑΟΚ, 3-1 τον ΟΦΗ στο 91

featured image

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε στην Τούμπα αλλά ο ΠΑΟΚ ανέτρεψε την κατάσταση και δεν έχασε άλλο έδαφος στη μάχη για τη 2η θέση.

Οι Θεσσαλονικείς προσπάθησαν για πρώτη φορά να απειλήσουν στο 10″ αλλά η κεφαλιά του Λάμπρου ήταν κακή μετά τη σέντρα του Μάτος, με το ματς να συνεχίζεται χωρίς ρυθμό. Αργό παιχνίδι οι γηπεδούχοι, αργό παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι και έτσι τα λεπτά περνούσαν χωρίς να γίνεται κάτι αξιόλογο. Τουλάχιστον μέχρι το τελευταίο 5λεπτο του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο ΠΑΟΚ είχε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ.

Στο 40″, όμως, ο Γούλι απέκρουσε την κοντινή προσπάθεια του Ελ Καντουρί και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης σημάδεψε το δοκάρι, ενώ στο 45″ ο Άκπομ δεν κατάφερε από το ύψος της μικρής περιοχής να βρει δίχτυα, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια χωρίς γκολ.

Αυτό, τελικά, ήρθε με το ξεκίνημα του β΄μέρους και ήταν για τον ΟΦΗ. Στο 49″, συγκεκριμένα, ο Στάικος έκανε το μακρινό σουτ, ο Πασχαλάκης έκανε λάθος και ο Νέιρα από κοντά έγραψε το 0-1. Σκορ, πάντως, που δεν έμεινε για πολύ, αφού στο 55″ ο Αμπέλ Φερέιρα έριξε στο ματς τον νεαρό Τζόλη και τρία λεπτά μετά με ωραίο τελείωμα ήταν αυτός που έκανε το 1-1, μετά τη σέντρα του Γιαννούλη.


Οι Θεσσαλονικείς είχαν ξανά ψυχολογία και είχαν και χρόνο για να βάλουν ακόμη ένα γκολ και να πάρουν το τρίποντο, αλλά ο Γουόλι έκανε μεγάλη επέμβαση στο 66″ σε δυνατό σουτ του Ελ Καντουρί, ενώ στο 72″ ο Νέιρα έδιωξε πάνω στη γραμμή μετά την κεφαλιά του Σφιντέρσκι.

Ο ΠΑΟΚ, για τον οποίο ο Φερέιρα συνέχισε τις αλλαγές, είχε πλέον τον έλεγχο του παιχνιδιού, δεν ένιωθε κάποια απειλή και παράλληλα έψαχνε το δεύτερο γκολ που θα του έδινε το τρίποντο, βρίσκοντας το στο φινάλε… Στο 87″ ο Νάστος μάρκαρε με λάθος τρόπο τον Άκπομ και ο διαιτητής τρία λεπτά μετά, αφού εξέτασε το VAR, έδειξε το σημείο του πέναλτι, από όπου ο Άκπομ -ο οποίος ανέλαβε και την εκτέλεση, έγραψε το τελικό 2-1.

Και με τον ρέφερι να δείχνει οκτώ λεπτά καθυστερήσεις, ήρθε στο… 100″ και το 3-1 με τον Ελ Καντουρί από κοντά, μετά την απόκρουση του Γουόλι σε προσπάθεια του Σφιντέρσκι.

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Μάτος (76″ Ροντρίγκο), Βαρέλα, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Εσίτι (76″ Μαουρίσιο), Καντουρί, Λημνιός (69″ Στοχ), Λάμπρου (55″ Τζόλης), Μπίσεσβαρ (55″ Σφιντέρσκι), Ακπόμ.

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Γουάιλι, Μπράουν, Νάστος, Γιαννούλης, Κοροβέσης (64″ Δεληγιαννίδης), Στάικος (83″ Νοικοκυράκης), Βίκτορ, Νέιρα, Βαζ (64″ Ναμπί), Σεμέδο, Φιγκεϊρέδο.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


https://www.trelokouneli.gr/lutrosh-gia-paok-3-1-ton-ofh-sto-91/


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.