Βανέσα Μπράιαντ: Το γράμμα του Κόμπι για τα γενέθλιά της, που έγραψε πριν τον θάνατό του

featured image

Γενέθλια είχε η Βανέσα Μπράιαντ, η οποία έκλεισε τα 38 της χρόνια. Και κάθε χρόνο την ημέρα των γενεθλίων της ο Κόμπι της έδινε ένα γράμμα. Και το συγκινητικό είναι πως και φέτος, συνέβη το ίδιο, αφού όπως αποκάλυψε η ίδια, ο αδικοχαμένος σταρ του NBA, της είχε γράψει ένα γράμμα για τα γενέθλιά της, λίγο πριν βρει τραγικό θάνατο σε δυστύχημα με το ελικόπτερο, τον περασμένο Ιανουάριο.

Τα γράμμα αυτό το βρήκε η Βανέσα, η οποία θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους. Έτσι, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται να κρατά τον φάκελο που περιείχε το γράμμα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Yesterday I found an envelope labeled To: The Love of my Life. From, Tu Papi ❤I waited to open one more letter on my birthday. It gave me something to look forward to today.❤The irony is that Kobe had a photo of me drawn with an Angel holding me up by an artist on the cover. Missing the Love of my Life and my sweet little Mamacita- my fellow Taurus. Grateful to wake up to my 3 sweet girls today. Wish we were all together. ❤❤❤❤❤❤#MyBirthdayWish


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vanessa Bryant 🦋 (@vanessabryant) στις 5 Μάι, 2020 στις 9:15 πμ PDT

«Χθες, βρήκα έναν φάκελο που έγραφε: “Στην αγάπη της ζωής μου». Από τον, Πάπι. Περίμενα να ανοίξω άλλο ένα γράμμα την ημέρα των γενεθλίων μου. Μου έδωσε κάτι για να κοιτάξω το σήμερα. Η ειρωνεία είναι ότι ο Κόμπι είχε μία φωτογραφία μου, όπου με κρατούσε ένας άγγελος. Μου λείπει η αγάπη της ζωής μου και η γλυκιά μου Μαμασίτα. Είμαι ευγνώμων που ξύπνησα με τα τρία γλυκά μου κορίτσια σήμερα. Μακάρι να ήμασταν όλοι μαζί σήμερα», έγραψε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#CincodeMayo #TacoTuesday #micumpleaños 🎂 Thx to my girls for ordering these flowers and piñatas for mama. ❤😘

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vanessa Bryant 🦋 (@vanessabryant) στις 5 Μάι, 2020 στις 6:03 μμ PDT

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


https://www.trelokouneli.gr/banesa-mpraiant-to-gramma-tou-kompi-gia-ta-genethlia-ths-pou-egrapse-prin-ton-thanato-tou/


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.