Κοντά στη Νιούκαστλ ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο

featured image

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο εξωτερικό, ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο βρίσκεται πολύ κοντά στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Νιούκαστλ. Ο Κουλιμπαλί είναι ο πρώτος μεγάλος στόχος για τις «καρακάξες».

Με το που έγινε γνωστό το ενδιαφέρον Σαουδαράβων για τη Νιούκαστλ, δεν είναι λίγοι όσοι περιμένουν πως οι… καρακάξες θα αλλάξουν εντελώς επίπεδο. Άλλωστε η Σίτι έδειξε πως αν υπάρχουν λεφτά, έρχονται και οι τίτλοι.


Οι «ασπρόμαυροι» έχουν αρχικά στρέψει το ενδιαφέρον τους στον προπονητή, με την ιστοσελίδα le10sport.com να αναφέρει πως όχι απλά ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο είναι μέσα στους στόχους, αλλά πως βρίσκεται μια ανάσα από το να αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

Ο Αργεντίνος μετά την Τότεναμ θα μείνει Αγγλία για τη Νιούκαστλ εκτός εξαιρετικού απροόπτου, με τις «καρακάξες« να φορτσάρουν και για τον Καλιντού Κουλιμπαλί, προσφέροντας στον αμυντικό τη Νάπολι 12 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.

Mauricio Pochettino is now very close to becoming Newcastle United's new manager, according to le10sport 😯 pic.twitter.com/PFvLMlsPEd

— Goal (@goal) May 6, 2020

Πηγή: gazzetta.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


https://www.trelokouneli.gr/konta-sth-nioukastl-o-maourisio-potsetino/


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.