Έλλη Κοκκίνου: Θα ήθελε να κάνει εκπομπή στην τηλεόραση

featured image

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «Live Tonight» βγήκε μέσω Skype η Έλλη Κοκκίνου. Η τραγουδίστρια με διάθεση και όρεξη απάντησε στις ερωτήσεις του παρουσιαστή, ενώ παραδέχθηκε πως τα τελευταία δύο χρόνια έχει βάλει στόχο να κάνει κάτι άλλο. Και η τηλεόραση θα την ενδιέφερε.

«Είχα έναν παιδικό σταθμό για έξι χρόνια, τον έκλεισα γιατί με κούρασε πάρα πολύ. Σκέφτομαι γενικότερα εδώ και μια διετία έχω βάλει στόχο να κάνω κάτι άλλο. Η τηλεόραση είναι σίγουρα κάτι που με ενδιαφέρει αν ήταν μια ιδέα την οποία θα μπορούσα να υποστηρίξω και να είναι κάπως στα μέτρα μου. Μου αρέσει να δοκιμάζομαι σε καινούρια πράγματα», είπε.


Όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τη ρώτησε αν θα την ενδιέφερε να κάνει πρωινό ή μία εκπομπή μαγειρικής, είπε: «Πρωινό δεν ξέρω αν θα μπορούσα να κάνω. Ένα παιχνίδι που να ‘χει πλάκα, να έχει γέλιο όμως θα μπορούσα να το κάνω. Μια άλλη εκπομπή, ένα σόου θα μπορούσα να το κάνω. Αλλά πρωινή εκπομπή δεν ξέρω αν έχω την ικανότητα. Μπορεί και να την έχω, δεν ξέρω», είπε.

Τέλος, ο Αρναούτογλου τής αποκάλυψε πως στην τελευταία τους συνάντηση, ήξερε πως μετά θα της έκανε φάρσα ο Σάββας Πούμπουρας.

Δείτε το απόσπασμα από το 17.30 έως το 23 λεπτό:

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


https://www.trelokouneli.gr/ellh-kokkinou-tha-ithele-na-kanei-ekpompi-sthn-thleorash/


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.