Τον Ιούνιο η απόφαση για τη συνέχεια της δράσης στο ΝΒΑ

featured image

Ο Άνταμ Σίλβερ είχε τηλεδιάσκεψη με τους παίκτες του ΝΒΑ και τους ενημέρωσε για όλα όσα έρχονται και τους προετοίμασε για την μεγαλύτερη πρόκληση όλων των εποχών.

Ο κομισάριος του πρωταθλήματος υπογράμμισε -μεταξύ άλλων- ότι τον άλλον μήνα θα παρθεί η οριστική απόφαση για τη συνέχεια ή όχι της φετινής σεζόν, με το Λας Βέγκας και το Ορλάντο να είναι οι δύο πόλεις φαβορί για τη φιλοξενία όλων των ομάδων.

Επίσης, τόνισε ότι σε πρώτη φάση δεν θα υπάρχουν φίλαθλοι στις εξέδρες, ενώ θέλησε να προετοιμάσει τους παίκτες, λέγοντας ότι σε περίπτωση που δεν βρεθεί θεραπεία για τον κορονοϊό ή κάποιο εμβόλιο, το ρίσκο θα είναι τεράστιο και θα υπάρχει φυσικά και την επόμενη χρονιά.


«Αυτή θα μπορούσε να ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση στην ζωή όλων μας», υπογράμμισε ο Σίλβερ ο οποίος συνέχισε: «Θα ήταν τώρα ασφαλές όλα τα ματς να διεξαχθούν σε μία ή το πολύ δύο πόλεις ώστε να μην προσθέσουμε επιπλέον ρίσκο στις μετακινήσεις».

Επίσης, είπε στους παίκτες ότι το 40% των εσόδων του ΝΒΑ έρχονται από τους φιλάθλους, ενώ ο Κρις Πολ που είναι ο πρόεδρος της Ένωσης Παικτών του ΝΒΑ υπενθύμισε στον Σίλβερ να ενημερώσει τις ομάδες ότι δεν πρέπει να είναι υποχρεωτικές οι προπονήσεις των παικτών στις εγκαταστάσεις των ομάδων τους.

«Μέχρι να υπάρξει ένα εμβόλιο που να αποτρέπει τους θανάτους από τον ιό, θα το αντιμετωπίσουμε συλλογικά. Το θέμα είναι πόσο άνετοι θα είμαστε όλοι από τη στιγμή που θα ελλοχεύει ο κίνδυνος», είπε ο παίκτης των Θάντερ.

Πηγή: gazzetta.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


https://www.trelokouneli.gr/ton-iounio-h-apofash-gia-th-sunecheia-ths-drashs-sto-nba/


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.