Πέδρο Μαρτίνς: Τα «όχι» που είπε ο Πορτογάλος για να μείνει στον Ολυμπιακό

featured image

Ο Πέδρο Μαρτίνς από το 2019 και μετά είχε δεχθεί διαρκές και έντονο πρέσινγκ για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του όμως εκείνος επέμεινε στα ερυθρόλευκα, θέλοντας να ολοκληρώσει το πρότζεκτ του στον Ολυμπιακό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποδείχθηκε ο πλέον πιστός… στρατιώτης του Ολυμπιακού, κλείνοντας με νέο διετές συμβόλαιο και απολαβές κοντά στο 1 εκατ. ευρώ (αλλά και ρήτρα αποδέσμευσης στα 4 εκατ. ευρώ). Ένα συμβόλαιο που εφόσον φτάσει στο τέλος του θα τον έχει κρατήσει στο Λιμάνι για ένα διάστημα 4 ετών!

Ο προπονητής μας Πέδρο Μαρτίνς ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, μέχρι το 2022! / @CoachPMartins has renewed his contract with Olympiacos FC until 2022! 🔴⚪️ #Οlympiacos #Coach #PedroMartins #Football #ElProfesor #WeKeepOnDreaming pic.twitter.com/IGuHnB2eVQ

— Olympiacos FC (@olympiacosfc) May 7, 2020


Για να φτάσουμε στο σήμερα ωστόσο ο 49χρονος Ίβηρας τεχνικός είπε αρκετά και σε κάποιες περιπτώσεις συνεχόμενα «όχι» σε προτάσεις που του έγιναν, δείχνοντας αποφασισμένος να τελειώσει αυτό που ξεκίνησε στους Πειραιώτες.

Να ολοκληρώσει το πρότζεκτ που είχε στο μυαλό του όταν αναλάμβανε και επίσημα τον πειραϊκό σύλλογο το 2018 αλλά και να δικαιώσει όσους τουν πίστεψαν και τον εμπιστεύθηκαν.

Οι αρνήσεις του είχαν να κάνουν και με συμβόλαια από την Μέση Ανατολή αλλά και με κρούσεις από την Ευρώπη και φυσικά από την πατρίδα του όπου η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας ήθελε πολύ να τον κάνει δικό της.

Ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, μαζί με τον κ. Πέδρο Μαρτίνς, μετά την ανανέωση του συμβολαίου του, μέχρι το 2022! / Mr. Evangelos Marinakis, with @CoachPMartins, after the signing of his new contract with #Olympiacos FC until 2022! #Marinakis #PedroMartins #ElProfesor #WeKeepOnDreaming pic.twitter.com/aEOo7BsUMr

— Olympiacos FC (@olympiacosfc) May 7, 2020

Πηγή: gazzetta.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


https://www.trelokouneli.gr/pedro-martins-ta-ochi-pou-eipe-o-portogalos-gia-na-meinei-ston-olumpiako/


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.