Αυτοβιογραφία Κιελίνι: Ο χειρότερος άνθρωπος ο Μπαλοτέλι, άξιζε χαστούκι

featured image

Μια γεύση από όσα γράφει στην αυτοβιογραφία του, έδωσε σε δηλώσεις του ο Τζόρτζιο Κιελίνι.

Ο αρχηγός της Γιουβέντους μίλησε στην ιταλική εφημερίδα La Repubblica και προϊδέασε τους πάντες για όσα θα μπορούν να διαβάσουν από την επόμενη εβδομάδα στην αυτοβιογραφία του, με τίτλο «Io, Giorgio», εστιάζοντας στους Μάριο Μπαλοτέλι και Φελίπε Μέλο.

«Απογοητεύτηκα με αυτούς τους δύο ποδοσφαιριστές. Ο Μάριο Μπαλοτέλι είναι ένας αρνητικός άνθρωπος. Δεν έχει σεβασμό για κανέναν. Κατά τη διάρκεια του Κύπελλο Συνομοσπονδιών εναντίον της Βραζιλίας το 2013, δεν προσέφερε τίποτα, πραγματικά άξιζε ένα χαστούκι. Μερικοί άνθρωποι πίστευαν ότι ήταν μεταξύ των πέντε κορυφαίων επιθετικών στον κόσμο, αλλά ποτέ δεν τον θεωρούσα ούτε στους πρώτους 10 ή 20», είπε για τον Μάριο Μπαλοτέλι ο Κιελίνι, ο οποίος τόνισε ότι υπήρξε και κάποιος χειρότερος όμως.


«Ωστόσο, υπήρχε κάποιος χειρότερος, από τον Μπαλοτέλι. Ο Φελίπε Μέλο. Ο χειρότερος απ» όλους. Δεν μπορώ να συμμορφωθώ με ανθρώπους που δεν δείχνουν σεβασμό, αυτούς που θέλουν πάντα να είναι αντιπαράθεση. Μαζί του, είχα πάντα πρόβλημα. Δεν είμαι ο καλύτερος φίλος όλων, αλλά είναι οι μόνοι δύο που ξεπέρασαν όλα τα όρια».

Ο αρχηγός της Γιούβε αναφέρθηκε και στην Ιντερ, μιλώντας στη La Repubblica, εκφράζοντας τα συναισθήματα του.

«Νομίζω ότι οι άνθρωποι καταλαβαίνουν τι εννοώ και δεν θέλω να παρερμηνευθούν τα λόγια μου. Μισώ την Ίντερ με έναν αθλητικό τρόπο όπως ακριβώς ο Μάικλ Τζόρνταν μισεί τους Πίστονς. Δεν μπορώ παρά να μισώ την Ίντερ, αλλά όταν βρίσκομαι με παίκτες της Ιντερ εκτός γηπέδων περνάω ευχάριστα».

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


https://www.trelokouneli.gr/autobiografia-kielini-o-cheiroteros-anthropos-o-mpaloteli-axize-chastouki/


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.