Κορονοϊός: Εξαιρετική προσφορά από τον Ορέστη Τσανγκ, δίνει το σπίτι του για να μείνει γιατρός ή νοσηλευτής (vid)

featured image

Σε μία εξαιρετική κίνηση προχώρησε ο Ορέστης Τσανγκ. Ο πρώην παίκτης του Survivor προσφέρει το διαμέρισμά του στην Αθήνα σε έναν γιατρό ή νοσοκόμο για όσο συνεχίζεται η μάχη με τον κορονοϊό.

Με τον κορονοϊό να έχει γίνει εφιάλτης όλου του πλανήτη, τα προβλήματα παντού και στην χώρα μας φυσικά είναι μεγάλα και σημαντικά. Έτσι κάθε προσφορά είναι δεκτή, είτε από επιχειρήσεις, είτε φυσικά από απλούς πολίτες. Προσφορές όπως αυτή του Ορέστη Τσανγκ είναι εξαιρετικά σημαντικές. Ο πρώην παίκτης του survivor δίνει το διαμέρισμά του στην Αθήνα σε γιατρό ή νοσοκόμο για όσο συνεχίζεται η μάχη με τον Covid-19.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


Αυτό το ανέφερε με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο instagram τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Θέλω να προσφέρω, ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας για έναν γιατρό ή νοσηλευτή που το έχει ανάγκη να μείνει εκτός της οικογένειας του, γιατί φοβάται να μην κολλήσει την οικογένεια του για όλη την διάρκεια του #covid19 στην χώρα μας. Ευχαριστούμε όλους τους γιατρούς και νοσηλευτές που δίνουν μάχη για την δημόσια υγεία!! Παρακαλώ ας μου στείλετε προσωπικό μήνυμα και εγώ με την σειρά μου να μπορέσω να βοηθήσω κάποιον ή κάποια από το ιατρικό ή νοσηλευτικό προσωπικό».

[/expander_maker]





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.