Μαρινάκης για οριστική διακοπή της Super League: Θα υπάρξει πρώτος και δεύτερος, όχι παύλες

featured image

Το πρωτάθλημα της Super League είναι πιθανό να τελειώσει πρόωρα, αλλά ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε ότι θα πρέπει και έτσι να υπάρξει πρωταθλητής.

Η πρόταση του Παναθηναϊκού, με την οποία συμφώνησαν Άρης, Παναιτωλικός και Πανιώνιος, για πρόωρο τέλος της φετινής σεζόν χωρίς πλέι οφ και πλέι άουτ, επιβεβαιώνει αυτό που όλοι έχουν καταλάβει. Οτι υπάρχει, δηλαδή, όντως ενδεχόμενο να μην ολοκληρωθεί κανονικά το πρωτάθλημα.

Παρ» όλα αυτά, πρωταθλητής θα πρέπει να υπάρξει, όπως είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην τηλεδιάσκεψη της Λίγκας.


«Ζητώ να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι. Αυτό επιτάσσουν οι καιροί και να εξαντλήσουμε τα περιθώρια βλέποντας ανάλογα πως εξελίσσεται ο ιός. Ο Ολυμπιακός δεν θα βάλει το ατομικό συμφέρον του πάνω απ» όλα, αλλά αυτό που είναι το καλύτερο για όλες τις ομάδες. Ακόμα και αν χάσει κάτι ο Ολυμπιακός για να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για όλο το ποδόσφαιρο. Αλλά η οποία λύση πρέπει να είναι καθαρή. Να έχουμε ανάδειξη πρωταθλητή. Ποιος θα είναι πρώτος, δεύτερος, τρίτος, τεταρτος, ακόμα και τελευταίος κλπ», ήταν τα λόγια του προέδρου του Ολυμπιακού, ο οποίος συμπλήρωσε.

«Να τελειώσει με ξεκάθαρο τρόπο το πρωτάθλημα για να μπορεί να ξεκινήσει με ξεκάθαρο τρόπο. Ούτε παύλες ούτε τελείες και ούτε άνω τέλειες. Συμφωνώ ότι πρέπει να γίνει working group για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τις επιπτώσεις στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαιρου, το οποίο να προτείνει βιώσιμες λύσεις».

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.