Μηνύματα ελπίδας σε παιδιά που περιμένουν να πραγματοποιηθούν οι ευχές τους από τους Jonas Brothers και Ράιαν Ρέινολντς

featured image

Οι Jonas Brothers, ο Ράιαν Ρέινολντς και πολλοί διάσημοι έστειλαν εγκάρδια μηνύματα στον οργανισμό Make-a-Wish και στους μικρούς παραλήπτες ευχών.

Οι σταρ κατέγραψαν μηνύματα σε μια προσπάθεια να φέρουν χαρά στα παιδιά, πολλά από τα οποία είδαν τις ευχές που περίμεναν εδώ και πολύ καιρό να εκπληρωθούν, να ακυρώνονται λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

«Γνωρίζουμε ότι πολλές από αυτές τις ευχές έχουν ακυρωθεί με όλα όσα συμβαίνουν, αλλά ελπίζουμε απλώς να γνωρίζετε ότι σας αγαπάμε και πιστεύουμε ότι εσείς είστε οι πιο σπουδαίοι» δήλωσε ο Κέβιν Τζόνας.

Ο αδελφός του, Νικ Τζόνας έδωσε στη συνέχεια τις δικές του συμβουλές. «Ξέρω ότι είναι δύσκολες στιγμές, μπερδεμένοι καιροί, αλλά νομίζω ότι αυτό που με βοηθά να ξεπερνώ όλο αυτό -και ίσως να σας βοηθήσει όλους- είναι ότι περνώ χρόνο γράφοντας» ανέφερε. «Μπορεί να είναι σε ένα περιοδικό, θα μπορούσε να είναι ένα διήγημα ή ένα ποίημα ή ένα τραγούδι. Πρέπει να εστιάσετε τώρα σε ό,τι σας κάνει ευτυχισμένους» συμπλήρωσε.


«Ελπίζω αυτό το βίντεο να σας φέρει λίγη χαρά, όπως όλα τα παιδιά του Make-a-Wish θα φέρουν σε εμένα και στους αδερφούς μου τόσο μεγάλη χαρά όταν θα συναντηθούμε» είπε ο Τζο Τζόνας.

Ο ηθοποιός Ράιαν Ρέινολντς έστειλε επίσης ένα βίντεο, στο οποίο αστειεύτηκε για τον Ντουέιν «The Rock» Τζόνσον.

«Ξέρω ότι το 99,99% επιθυμιών σας ήταν να μη με συναντήσετε καθόλου» δήλωσε ο Ρέινολντς. «Θέλατε πιθανότατα να συναντήσετε τον The Rock. Τον έχω γνωρίσει και μπορώ να σας πω ότι αξίζει μια ευχή. Εν πάση περιπτώσει, ελπίζω να είστε καλά όλοι», ανέφερε.

Ο Καναδός ηθοποιός τόνισε ότι από την αρχή της καριέρας του συνεργάζεται με τον οργανισμό Make-a-Wish, ότι σε κάθε ταινία που γυρίζει, δέχεται επισκέψεις παιδιών του Make-a-Wish. «Πολλές από αυτές ακυρώθηκαν στη νέα ταινία «Red Notice» γι» αυτό και στέλνω το βίντεο. Σας στέλνω τόνους αγάπης» σημείωσε.

Ο ταχυδακτυλουργός Κρις Έιντζελ, η ηθοποιός Τζότζο Σίουα και πολλοί αθλητές κοινοποίησαν επίσης βίντεο με μηνύματα για τον οργανισμό.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.