Κεκλεισμένων των θυρών και οι τελικοί σε Champions League και Europa League

featured image

Άγνωστο παραμένει το μέλλον των ποδοσφαιρικών διοργανώσεων στην Ευρώπη, αλλά πρόθεση της UEFA είναι να τελειώσουν κανονικά όλες τους και ιδίως οι δύο τις οποίες έχει εκείνη υπό την ευθύνη της, το Champions League και το Europa League.

Η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία αποφάσισε να προχωρήσει σε επίσημη αναβολή επ» αόριστον μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με την πανδημία του κορονοϊού και να επανέλθει η γηραιά ήπειρος σε μια… σχετική κανονικότητα. Προς το παρόν, δεν έχει αποφασιστεί το πότε θα γίνουν τα δύο παιχνίδια που θα κρίνουν τους δύο ευρωπαϊκούς τίτλους της σεζόν.


Σύμφωνα με την Independent, στη σημερινή (01/04, 13:00) κρίσιμη τηλεδιάσκεψη που θα συζητηθούν πολλά θέματα με κοινό παρονομαστή την ανάγκη να ολοκληρωθεί κανονικά η σεζόν στο γήπεδο, θα είναι και ο τρόπος διεξαγωγής των τελικών σε Champions League και Europa League.

Η ιδέα που έχει προκριθεί μέχρι στιγμής και θα πέσει στο τραπέζι, φαίνεται να είναι η απουσία των οπαδών από τις εξέδρες, κάτι που με τα υπάρχοντα δεδομένα όχι μόνο ξένο δεν μοιάζει, αλλά απόλυτα λογικό, ελέω της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.