Ο Ορέστης Τσανγκ βοηθά στη μάχη κατά του κορονοϊού με μια δωρεά

featured image

Φορώντας την απαραίτητη, λόγω κορονοϊού, προστατευτική μάσκα, ο Ορέστης Τσανγκ βρέθηκε στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη προκειμένου να κάνει δωρεά και να βοηθήσει στη δύσκολη μάχη που δίνει η Ελλάδα κατά του φονικού ιού.

Ο πρώην Survivor, ο οποίος έχει καταγωγή από την Κίνα και ζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους πως η κινέζικη κοινότητα δώρισε στο υπουργείο ένα υψηλής τεχνολογίας θερμόμετρο που μπορεί να βοηθήσει εύκολα και με ασφάλεια στον εντοπισμό πιθανόν κρουσμάτων κορονοϊού.

«Σήμερα δωρίζουμε στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ένα μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας που μετράει την θερμοκρασία όσων περνάνε μαζικά από την είσοδο και τον τυπικό έλεγχο από απόσταση, χωρίς να χρειάζεται ο αστυνομικός να μετράει με το θερμόμετρο χειρός και να έρχεται σε επαφή με πιθανό κρούσμα. Σκεφτήκαμε ότι με τον τρόπο αυτό, θα προστατεύσουμε αυτούς που μας προστατεύουν 🇬🇷
Χορηγός η κινεζικη κοινότητα που αγαπάμε την Ελλάδα και θέλουμε να προσφέρουμε στην χώρα, μαζί με την συνδρομή του ελληνοκινεζικού επιμελητηρίου και των Ελλήνων τεχνικών στην εγκατάσταση» έγραψε στην ανάρτηση του ο Ορέστης Τσανγκ.


 

View this post on Instagram

 

Σήμερα δωρίζουμε στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ένα μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας που μετράει την θερμοκρασία όσων περνάνε μαζικά από την είσοδο και τον τυπικό έλεγχο από απόσταση, χωρίς να χρειάζεται ο αστυνομικός να μετράει με το θερμόμετρο χειρός και να έρχεται σε επαφή με πιθανό κρούσμα. Σκεφτήκαμε ότι με τον τρόπο αυτό, θα προστατεύσουμε αυτούς που μας προστατεύουν 🇬🇷 Χορηγός η κινεζικη κοινότητα που αγαπάμε την Ελλάδα και θελουμε να προσφέρουμε στην χώρα, μαζί με την συνδρομή του ελληνοκινεζικού επιμελητηρίου και των Ελλήνων τεχνικών στην εγκατάσταση. #donation #chinaingreece #华人 #publichealth #fight #coronavirus

A post shared by Orestis-Faidon Tsangk (@orestistsangk) on Apr 10, 2020 at 3:13am PDT

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.