Έντονες αντιδράσεις στη Λίβερπουλ για τις περικοπές λόγω κορονοϊού

featured image

Η απόφαση από τη διοίκηση της Λίβερπουλ να θέσει σε υποχρεωτική άδεια το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού του συλλόγου για όσο διάστημα διαρκεί το «λουκέτο» που έφερε μαζί του ο κορονοϊός, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στην Αγγλία, ειδικά στις τάξεις των οπαδών της ομάδας.

Οι εργαζόμενοι αυτοί θα λαμβάνουν το 80% του μισθού τους από το κράτος, όπως προβλέπει το σχέδιο της βρετανικής κυβέρνησης για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας, ενώ οι πρωταθλητές Ευρώπης θα καλύψουν το υπόλοιπο των αποδοχών τους. Και όλα αυτά, ενώ το κλαμπ την τελευταία διετία είχε ανακοινώσει κέρδη ύψους 215 εκατ. ευρώ… Παράλληλα, τουλάχιστον δέκα μεγάλα στελέχη της διοίκησης δεν υπέστησαν την παραμικρή μείωση στους πενταψήφιους μισθούς τους.


Οπαδοί των «κόκκινων», που κατά κύριο λόγο ανήκουν στην εργατική τάξη, σύμφωνα με τη Liverpoolecho, τα… έχωσαν στη διοίκηση του συλλόγου. «Είναι ντροπιαστικό για την ομάδα να έχει ιδιοκτήτη ένας Αμερικανό δισεκατομμυριούχο, που φέρεται σαν τον Σκρουτζ σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για όλο τον κόσμο. Να πληρώσει κανονικά ή να φύγει», ήταν κάποια από τα σχόλια για τον Τζον Χένρι, τον άνθρωπο που «τρέχει» τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.