Το πρωτάθλημα στην Ιταλία μπορεί να τελειώσει ακόμη και τον Οκτώβριο

featured image

Μπορεί η καμπύλη κρουσμάτων και νεκρών λόγω κορονοϊού να παίρνει καθοδική τάση στην Ιταλία, ωστόσο δεν παύει το πρόβλημα στη γειτονική χώρα να είναι πολύ μεγάλο και όλος ο μηχανισμός να τρέχει με στόχο -αρχικά- τον περιορισμό του και στη συνέχεια τη λύση του.

Το ποδόσφαιρο δεν είναι αυτήν τη στιγμή το πρωτεύον ζήτημα, ωστόσο αποτελεί μια «βαριά» βιομηχανία και για τον λόγο αυτό η ολοκλήρωση της σεζόν, ιδίως στη Serie A, είναι κάτι που αποτελεί στόχο όλων των εμπλεκόμενων φορέων, ώστε να περιοριστεί η ζημιά που προκάλεσε η πανδημία.


Στο πλαίσιο αυτό, στην Ιταλία είναι αποφασισμένοι να τραβήξουν μέχρι εσχάτων την παράταση για να πέσει αυλαία στην αγωνιστική περίοδο. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Γκαμπριέλε Γκραβίνα, δεν αποκλείεται το ιταλικό πρωτάθλημα να ολοκληρωθεί το φθινόπωρο.

Όπως ανέφερε στη RAI, αυτή η πιθανότητα δεν έχει φύγει από το τραπέζι. «Αν μπορούμε να τελειώσουμε τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο; Είναι και αυτό μία υπόθεση. Θα βοηθούσε να τελειώσουμε την χρονιά 2019-20 αλλά και την επόμενη 2020-21», τόνισε.

Πάντως, έξι ιταλικές ομάδες, Μπρέσια, Ουντινέζε, ΣΠΑΛ, Τορίνο, Σαμπντόρια, Τζένοα, λέγεται ότι δεν θέλουν να βγουν ξανά στα γήπεδα για τη σεζόν αυτή, με τις Μίλαν, Φιορεντίνα και Κάλιαρι να φαίνεται ότι συμφωνούν με τη θέση τους.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.