«Πλακώθηκαν» στο ξύλο οι αδελφές Καρντάσιαν μπροστά στην κάμερα

featured image

«Εκρηκτική» ήταν η πρεμιέρα του νέου κύκλου του ριάλιτι «Keeping Up With The Kardashians», με το σπίτι των Καρντάσιαν να μετατρέπεται σε… ριγνκ. Η αλήθεια είναι πως οι τσακωμοί ανάμεσα σε αδελφές, ως φαινόμενο δεν είναι σπάνιο. Αλλά το να βλέπεις να πιάνονται – στην κυριολεξία – στα χέρια δύο μεγάλες γυναίκες και μητέρες και μάλιστα μπροστά στην τηλεοπτική κάμερα, δεν το λες και συνηθισμένο.

Αλλά οι Καρντάσιαν έκαναν και πάλι το θαύμα τους και τις τελευταίες ώρες έχουν γίνει θέμα συζήτησης. Πρωταγωνίστριες του πρωτοφανούς καυγά ήταν η Κιμ και η Κόρτνεϊ, ενώ μέρος πήρε και η Κλόε, η οποία αντί να «σβήσει» τη φωτιά, φρόντιζε με τη στάση της να τη φουντώνει περισσότερο, με αποτέλεσμα να χαθεί κάθε έλεγχος.

Όλα ξεκίνησαν όταν η μεγαλύτερη της οικογένειας, Κόρτνεϊ Καρντάσιαν έντονα στρεσαρισμένη, παραπονέθηκε πως «πνίγεται» στη διάρκεια των γυρισμάτων. Και πως όταν βρίσκεται με τις αδερφές της μπροστά από τις κάμερες είναι για εκείνη σαν… βασανιστήριο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Bathroom Selfie- Sister Edition. FB to our fave restaurant celebrating sisters. Wish Kendall was w us

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις 1 Απρ, 2020 στις 12:06 μμ PDT

«Νομίζετε ότι θέλω να έρχομαι σε ένα τόσο αρνητικό περιβάλλον μαζί με εσάς κάθε μέρα;  Γιατί κάθε μέρα θα πρέπει να αντιμετωπίζω τις συμπεριφορές σας; Όταν δεν είμαστε σε γυρίσματα, είμαστε όλες μία χαρά», είπε εννοώντας πως εκείνες αλλάζουν συμπεριφορά.

Η Κιμ Καρντάσιαν, η οποία ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι μαζί με την αποσβολωμένη Κένταλ Τζένερ (το βλέμμα της είχε καθαρά την απορία: τι κάνω εδώ;), ακούγοντας την Κόρντεϊ, της είπε να τα μαζέψει και να φύγει από το show.

«Τότε θα πρέπει να φύγεις, φύγε…» της είπε σε έντονο ύφος. Και κάπου εκεί ξεκίνησε ο κακός χαμός, αφού οι διάσημες τηλεπερσόνες δεν περιορίστηκαν στα «γαλλικά» που έπεφταν σύννεφο, αλλά πιάστηκαν στα χέρια, με τον έλεγχο να χάνεται.

Η Κόρντεϊ αποκάλεσε την Κιμ «χοντροκ@@λα», εκείνη έγινε έξαλλη, η Κλόε με τα δικά της «γαλλικά» άναβε περισσότερες φωτιές και δεν άργησε να έρθει το μαλλιοτράβηγμα. Μάλιστα, όπως έδειξε μετά στην κάμερα η Κιμ, η αδελφή της τής είχε κάνει αμυχές στην πλάτη.


Λίγο αργότερα, η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν μίλησε στην κάμερα του ριάλιτι και αποκάλυψε πως σκοπεύει να φύγει από αυτό και να ασχοληθεί αποκλειστικά με το μεγάλωμα των τριών παιδιών της.

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει όλη αυτή η κριτική για τον τρόπο με τον οποίο ο καθένας θέλει να ζήσει τη ζωή του. Θα πρέπει να είμαστε αποδεκτοί για αυτό που είμαστε και δεν είναι ένα θετικό περιβάλλον για μένα  όταν νιώθω ότι είναι τόσο επικριτικοί μαζί μου. Κάθε μέρα που έρχομαι στα γυρίσματα αναρωτιέμαι γιατί διαλέγω να είμαι σε αυτό το περιβάλλον; Νομίζω ότι έχω φτάσει στο σημείο να μην μπορώ να το ανεχτώ άλλο», είπε.

Πάντως, η Κιμ Καρντάσιαν ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το τρέιλερ της πρεμιέρας (ναι με τον περίφημο τσακωμό), με τους χρήστες να παίρνουν στην πλειοψηφία το μέρος της Κόρτνεϊ. Μάλιστα, πολλοί κατηγορούσαν την Κιμ ότι ασκεί bullying στις αδελφές της, ενώ άλλοι κατηγόρησαν την Κλόε για διπροσωπία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Don’t forget to watch a brand new episode of #KUWTK Tonight at 8/7c on E!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις 2 Απρ, 2020 στις 9:12 πμ PDT

Την ίδια στιγμή, η Κόρντεϊ ανέβασε στον δικό της λογαριασμό το εξώφυλλο περιοδικού, το οποίο τη φιλοξενεί. Και οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να της στείλουν τη στήριξή τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

🌻 @healthmagazine

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) στις 2 Απρ, 2020 στις 2:32 μμ PDT

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.