Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Φερνάντο Σάντος: Πολύ επώδυνο να μην μπορείς να αποχαιρετίσεις τη μητέρα σου

featured image

Η απώλεια των χιλιάδων ανθρώπων από την εξάπλωση του κορονοϊού σε όλο τον πλανήτη, είναι από μόνο του ένα γεγονός που βυθίζει την ανθρωπότητα σε θλίψη. Μια ακόμη εξίσου σημαντική συνέπεια της πανδημίας αφορά όσους έχουν χάσει συγγενικά ή πολύ κοντινά τους πρόσωπα και δεν μπορούν να τα θρηνήσουν όπως θα ήθελαν.

Ένας από αυτούς είναι ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος έχασε τη μητέρα του σε ηλικία 83 ετών, αλλά ο ιός δεν του επέτρεψε να την αποχαιρετήσει, όπως ο ίδιος μοιράστηκε με μήνυμά του στα social media.


«Σας ευχαριστώ και πάλι για τη συμπαράσταση και τις προσευχές για τη μητέρα μου. Χθες, το σώμα της θάφτηκε και πλέον η ψυχή της είναι στα χέρια του Θεού. Πρέπει να σας εξομολογηθώ όμως ότι, λόγω των περιορισμών που έχουν επιβληθεί για την πανδημία, το να μη μπορείς να την αποχαιρετίσεις είναι κάτι πολύ επώδυνο. Παρακαλώ να προσέχετε, ώστε να βγούμε γρήγορα από αυτή την κατάσταση. Σας στέλνω την αγκαλιά μου», έγραψε στο Facebook ο Πορτογάλος τεχνικός, κυπελλούχος Ευρώπης με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του το 2016.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.