Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προπονείται μοναχικά εξαιτίας του κορονοϊού

featured image

Ο κορονοϊός έχει πλήξει και την Γαλλία. Ο Έλληνας πρωταθλητής του τένις, Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος μένει στη Νότια Γαλλία, μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή Live News του Mega Channel και τον Νίκο Ευαγγελάτο και αναφέρθηκε στις μοναχικές προπονήσεις που κάνει αυτή την περίοδο για να διατηρεί τη φόρμα του.

«Το μέρος που μένω είναι από το πιο ασφαλή στη Γαλλία. Είναι μια περιοχή με μεγάλη δασική έκταση, προστατευόμενη, δεν έχει πολύ κόσμο. Εδώ στα διαμερίσματα είμαστε 5-6 άτομα μόνο. Φοράω μάσκα όταν βγαίνω για περπάτημα στο δάσος, πρέπει να τηρούμε τα μέτρα ασφαλείας.

Κάνω γυμναστική πιο πολύ, έχω ξεκινήσει και λίγο τένις γιατί θέλω να μείνω σε καλή κατάσταση. Προσπαθώ να είμαι όσο μπορώ μακριά από ανθρώπους, παίζω πιο πολύ με τα αδέρφια μου και με τους γονείς μου.


Είναι δύσκολο να είσαι σπίτι όλη μέρα. Δεν είναι εύκολο και για εμάς που είμαστε ενεργοί αθλητές και παίζουμε και γυμναζόμαστε καθημερινά. Είναι ένα σοκ αυτό που συμβαίνει και φυσικά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.

Δεν μας έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο στο χώρο του τένις. Τελευταία φορά που συνέβη κάτι τέτοιο, να ακυρωθούν πρωταθλήματα και τουρνουά, ήταν κατά τη διάρκεια του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου. Οπότε, δεν έχουμε ξαναβιώσει κάτι τέτοιο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.