Το όνειρο του Καρέρα: Να προπονήσω τη Γιουβέντους κάποια στιγμή

featured image

Έχοντας περάσει ως ποδοσφαιριστής και ως βοηθός προπονητή από τη Γιουβέντους, ο Μάσιμο Καρέρα θέλει να γίνει και προπονητής της.

Ο Ιταλός τεχνικός περνάει μια χαρά στην ΑΕΚ, με την οποία έχει ήδη συμφωνήσει και για την επόμενη σεζόν, έχοντας ως στόχο να πετύχει σημαντικά πράγματα στην Ελλάδα. Σε μια τέτοια περίπτωση, άλλωστε, μπορεί να έρθει πιο κοντά στην πραγματοποίηση του μεγάλου ονείρου του.

«Ναι, όλοι ονειρεύονται να προπονήσουν τη Γιουβέντους. Και εγώ επίσης», είπε μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του, διευκρινίζοντας όμως ότι δεν περιμένει τίποτα άμεσα: ««Ποτέ δεν είχα την αίσθηση ότι αυτό το καλοκαίρι θα μπορούσα να προσελκύσω τη Γιουβέντους. Από τη μεριά μου δεν υπάρχουν ψευδαισθήσεις».


Από εκεί και πέρα, ο Καρέρα αναφέρθηκε στη φιλία του με τον Αντόνιο Κόντε, με τον οποίο ήταν αρχικά συμπαίκτες και μετά συνεργάτες στον πάγκο της Γιούβε.

«Με τον Κόντε μιλάμε συχνά, περισσότερο όμως για τη ζωή παρά για το ποδόσφαιρο. Πήρα πολλά από αυτόν, μεγαλώσαμε πρώτα με τον Τραπατόνι και έπειτα με τον Λίπι. Καταλάβαμε ότι στο ποδόσφαιρο χρειάζεται προσπάθεια, θυσία και προπόνηση», ήταν τα λόγια του προπονητή της ΑΕΚ, ο οποίος αναφέρθηκε ξανά στη νοοτροπία νικητή.

«Με τον Αντόνιο και τον Άντζελο Αλέσιο (επίσης βοηθός του Κόντε στους Τορινέζους) δεν είχαμε ζήλια μεταξύ μας και όλοι εργαστήκαμε με ένα μοναδικό σκοπό. Να κάνουμε τη Γιουβέντους να νικάει. Όταν είσαι στη Γιουβέντους ξέρεις σε ποιον σύλλογο βρίσκεσαι. Πάντα πρέπει να νικάς, όταν έρχεσαι δεύτερος καταλαβαίνεις ότι απέτυχες».

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.