Κάτια Δανδουλάκη: Η επική αντίδρασή της στο βίντεο που κάνει θραύση με τη Βίρνα Δράκου και τον κορονοϊό

featured image

Τις τελευταίες ημέρες, κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και κάνει θραύση βίντεο από τη θρυλική «Λάμψη», όπου η Βίρνα Δράκου σε κάποια από τα επεισόδια, έχει νοσήσει από κάποιον θανατηφόρο ιό. Οι χρήστες του διαδικτύου δεν άργησαν να συνδέσουν την ιστορία με τον κορονοϊό, χαρακτηρίζοντας την τηλεοπτική Βίρνα, ως το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα της πανδημίας.

Το βίντεο κάνει θραύση και δεν υπήρχε περίπτωση να μην πέσει στην αντίληψη της Κάτιας Δανδουλάκη, η οποία – όπως παραδέχθηκε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» – έχει γελάσει πάρα πολύ.

«Τότε έμοιαζε επιστημονική φαντασία και τώρα είναι πραγματικότητα». Ενώ παραδέχτηκε πως ξεχώρισε την ατάκα: «Αδύνατον να αρρωστήσω, είμαι πλούσια», την οποία λέει στον Κώστα Σπυρόπουλο, όταν εκείνος τη ρωτάει αν είναι καλά.


Η αγαπημένη ηθοποιός ανέβασε και στο λογαριασμό της στο Instagram, απόσπασμα από το επίμαχο βίντεο και τη σκηνή με τον Γιάγκο Δράκο, γράφοντας στη λεζάντα: «Ο Μεγάλος Φώσκολος τα είχε προβλέψει όλα !!!».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ο Μεγάλος Φώσκολος τα είχε προβλέψει όλα !!! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 #menoumespiti #stayhome #covid19 @katia_dandoulaki

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ‼ ᴛʜᴇ ᴏғғɪᴄɪᴀʟ ғᴀɴ ᴄʟᴜʙ ‼® (@katia_dandoulaki) στις 6 Απρ, 2020 στις 12:19 πμ PDT

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.